67 éves, szörföző nagyit imád az internet népe: hihetetlen, ahogy kinéz

Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Sharon Mehalek/Mediadrumworld.Com / Sharon Mehalek -
nagymama szörfözés fitnesz szörf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Mehalek 67 évesen is imád szörfözni. A sportággal három évvel ezelőtt ismerkedett meg.

Sharon Mehalek az ötödik gyermeke születése után vágott bele az egészséges életmódba. Hamarosan edző vált belőle, oktat többek között pilatest, jógát és spinninget is. Nyert modellversenyt, és különböző fitneszversenyeken is eredményesen szerepelt. Most 67 éves, és 11 unokája van.

Sharon remek formában van Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Sharon Mehalek/Mediadrumworld.Com / Sharon Mehalek

2016-ban újabb kihívásokra vágyott, és megismerkedett a szörffel. Azóta ez a sport a szenvedélyévé vált. Úgy véli, soha nem késő elkezdeni, és mindenkit szeretne a rendszeres testmozgásra buzdítani.

67 évesen is hódol szenvedélyének Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Sharon Mehalek/Mediadrumworld.Com / Sharon Mehalek
Egészséges táplálkozás és heti öt edzés lehet a lapos has titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190829-egeszseges-taplalkozas-es-heti-ot-edzes-lehet-a-lapos-has-titka-heather-milton-testmozgas.htmlMindannyian milliószor hallottuk már, hogy a lapos has elsősorban a konyhában készül. Ezzel Heather Milton testmozgás-specialista is egyetért, ám hozzátette, a megfelelő eredményhez edzeni is kell. Sokat. Ez Zsír!Origo5 érv, amiért jobb, ha nem eszel (rendszeresen) cukrosathttp://www.life.hu/ez-zsir/20190829-5-erv-amiert-jobb-ha-nem-eszel-cukrosat.htmlSzinte senkinek nem könnyű lemondania a cukros ételekről, még akkor sem, ha tudjuk, millió előnye van, ha az egészségesebb ételekre fókuszálunk. Amy Gorin dietetikus most az amerikai Women's Health magazinnak arról beszélt, hogy elég, ha a hozzáadott cukrot tartalmazó ételek bevitelét csökkented a napi kalóriamennyiséged maximum 10%-ára. Ez Zsír!OrigoElőtte-utána fotón Király Linda: mintha kicserélték volnahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190828-elotteutana-foton-kiraly-linda-mintha-kicsereltek-volna.htmlEgy 2019 januári és egy 2019 augusztusi fotót tett egymás mellé Király Linda, hogy szemléltesse, mekkorát változott a teste és az élete. Ez Zsír!OrigoAz utcai sportokat már nem csak férfiak űzik: íme, a belevaló női képviselőihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190827-az-utcai-sportokat-mar-nem-csak-ferfiak-uzik-ime-a-belevalo-noi-kepviseloi.htmlSok éven át a férfiak uralták az utcai sportokat, de mára a nők bebizonyították, nekik is helyük van ebben a világban. Egyre több hölgy szeret bele ezekbe a veszélyes, látványos, de lendületes és szenvedélyes sportokba. Íme, néhány inspiráló sportoló hölgy, akiket látva te is részese akarsz majd lenni ennek az élménynek. Ez Zsír!Origo15 kilót fogyott szülése óta Sarka Kata – Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190827-15-kilot-fogyott-szulese-ota-sarka-kata.htmlSarka Kata büszkén árulta el, szülése óta 15 kilót sikerült leadnia. Ez Zsír!OrigoAshley Graham meztelen fotón mutatta meg, hogyan változik a teste a várandósság alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190823-ashley-graham-megmutatta-hogyan-valtozik-a-teste-a-varandossag-alatt.htmlAshley Graham nemrégiben jelentette be, hogy babát vár. A modell, aki híres testpozitív megnyilvánulásairól, ezúttal sem fél megmutatni teste változásait, ahogy korábban például a narancsbőrét is felvállalta. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.