Meghan Markle hallani sem akar arról, hogy Harry herceg visszatérjen a királyi családba

Harry herceg és Meghan Markle
AFP - AFP
viszály Meghan Markle brit királyi család Harry herceg
Mióta kiderült, hogy III. Károly király beteg, Harry herceg a barátainak elmondta, hogy szívesen visszatérne a királyi családba és folytatná a hercegi feladatokat. Meghan Markle azonban hallani sem akar erről.

Harry február 6-án egyedül utazott az Egyesült Királyságba, mindössze egy nappal azután, hogy a palota bejelentette, a 76 éves Károlynál rákot diagnosztizáltak. Mindössze 26 órát töltött hazájában, mielőtt visszatért volna feleségéhez, Meghan Markle-hez és két gyermekükhöz, Archie herceghez és Lilibet hercegnőhöz Kaliforniába. 

"Szeretem a családomat. Hálás vagyok azért, hogy felszállhattam egy repülőre, és meglátogathattam őt, és időt tölthettem vele"

 - nyilatkozta a találkozó után a herceg.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020 januárjában kezdett új életet az Egyesült Államokban.
Meghan Markle hallani sem akar arról, hogy Harry herceg visszatérjen a királyi családba  Forrás: AFP/Saeed Khan

Egy királyi szakértő szerint, mióta Harry herceg megtudta, hogy édesapja beteg, fontolgatja, hogy visszatér a királyi családba és folytatja a hercegi feladatait. Felesége, Meghan azonban hallani sem akar erről, kizártnak tartja, hogy ezzel jó döntést hozna a férje - írja az Express. 

Információk szerint Harry ötletéért nemcsak Meghan ellenzi, hanem Vilmos herceg is, aki szerint öccse semmit nem változott az utóbbi időben, szerinte se Harryben, sem Meghanben nem lehet megbízni. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.