Hívatlanul állított haza III. Károlyhoz Harry: ambivalens volt a fogadtatása

Harry herceg
Forrás: AFP/Ben Stansall -
látogatás betegség Kamilla királyné III. Károly Harry herceg
A királyi szakértők meglepődtek, hogy milyen keveset tartózkodott beteg édesapjánál Harry herceg. Károly meghatódott, de meglepte a váratlan és rövid látogatás.

Ahogy megírtuk, Károly király fiaival még a hivatalos közlemény kiadása előtt közölte a hírt: rákot diagnosztizáltak nála. Kisebb fia, Harry azonnal repülőre szállt és Londonba utazott. Lapinformációk szerint a bennfentesek úgy gondolták, Harry több időt tölt a palotában, ezzel szemben 45 percet beszélgetett édesapjával, majd másnap el is hagyta az Egyesült Királyságot.

Az Express információi szerint a királyi szakértő, Robert Jobson úgy nyilatkozott, Károlyt meghatotta elhidegült fia gesztusa, ugyanakkor meglepte a váratlan és rövid látogatás.

III. Károly és Kamilla
Károly királyt és Kamillát váratlanul érte Harry látogatása. Forrás: Borsonline/AFP

Bennfentesek szerint Károly, de legfőképpen Kamilla királyné ellentmondásos érzelmekkel viseltetett Harry látogatása iránt. A király ugyanis úgy tervezte, hogy Norfolkban pihen, ugyanis most leginkább csendre és nyugalomra vágyik, így azonban, hogy fia bejelentette érkezését a  Clarence-házban volt kénytelen maradni és várni Harryt. 

Jobson arról is beszélt, hogy Harry nem kapott meghívást a palotába, így hotelben szállt meg a látogatást követő éjszakán. A szakértő úgy véli, Károly - aki szívszorító szavakkal mondott köszönetet az érte aggódó briteknek - békülne kisebb fiával, de a Vilmos, aki még csak nem is találkozott testvérével egyáltalán nem nyitott erre - idézi a lapot a Bors

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.