Zséda fia idén lesz 17 éves: az énekesnő nőnap alkalmából az anyaságról beszélt

Fotó: Mudra László/Origo -
Zséda anyaság interjú nőnap
Az első pillanattól ösztönösen érezte, mire van szüksége a gyermekének, s bár Zséda van, amiben szigorú, kapcsolatuk erős és bizalomra épül.

Zséda tizenhat és fél éve, fia Nimród születésének első pillanatától érzi, mire van szüksége gyermekének. Az énekesnő úgy gondolja, hogy a saját gyermekkori szükségleteire visszagondolva, azokat szem előtt tartva mindig is tudta, mi a jó a fiának, Nimródnak.

Zséda, mint minden nő, sebezhető, de ami rövid távon gyengítette, hosszú távon megerősítette őt
 Forrás: www.zseda.hu

„Valahogy az első perctől kezdve, ösztönösen érzem az anyaságot: én vagyok az, aki talán a legjobban ismeri a fiamat, megérzem, hogy mi a jó neki, milyen sportot élvezne igazán, milyen iskola illik hozzá a leginkább, milyen nyelv menne neki a legjobban. Sokat tudtam segíteni neki eddig” — mondta el a nőnap alkalmából vele készített interjúban Zséda, aki azt is elárulta, hogy fia hamarosan 17 éves lesz, a kamaszkornak ez a szakasza még neki is új, de a kapcsolatuk továbbra is erős és bizalomra épül

„Sokat beszélgetünk, már amennyit egy kamasz fiú­val lehet!” — árulta el a jó kapcsolatuk titkát Zséda, de azt is hozzátette, hogy bizonyos dolgokban következetes és szigorú. Ennek is megvan az oka: 

„Anyaként be kell tartatnom pár szabályt. Ilyen például az, hogy hányra kell hazaérnie, vagy ha esetleg csúszás van, akkor azt azonnal jelezze. Ezekben a témákban szigorú szülő vagyok. Vannak olyan szabályok, amikben nincs kecmec! Ezeket nem lehet áthágni, mert muszáj megtanulnia, hogy a tetteinknek következményeik vannak” — mondta el az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy ahogy minden nő, ő is sebezhető, ám ami rövid távon gyengítette, az hosszú távon mindig is megerősítette őt — írja a Bors a hot! magazinra hivatkozva. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.