Archie és Lilibet: hamarosan új fotókat láthatunk Harry és Meghan gyerekeiről?

The Duke & Duchess Of Sussex Pose With Their Newborn Son
Getty Images - WPA Pool
királyi család fotó Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Harry herceg
A pletykák szerint Meghan Markle a közelmúltban felbérelt egy sztárfotóst - Lehet, hogy hamarosan friss képeket láthatunk a gyerekeiről?

Több külföldi lap is azt írja, hogy Meghan Markle felbérelt egy hollywoodi sztárfotóst, hogy az képeket készítsen a hercegné új életmódmárkájának, az American Riviera Orchardnak. Jake Rosenberg fotós New Yorkból repült Kaliforniába, hogy lefotózza Harry herceg feleségét — és valószínűleg a gyerekeit is.

Archie és Lilibet is kamera elé állt

A képek nagyrészén állítólag Meghan szerepel, amint főz, de a két gyermek, az 5 éves Archie és a 2 éves Lilibet is a kamera elé állt néhány családi fotó erejéig. A rajongók reménykednek, hogy hamarosan láthatják a királyi csemetéket, hiszen Harry és Meghan eddig csak néhány képet tett közzé róluk, és pár lesifotó kering a közösségi médiában.

 

Régóta tart az együttműködés Jake Rosenberggel

Meghan többször állt már a torontói származású Jake Rosenberg kamerája elé. A fotós még 2016 júniusában osztott meg egy szelfit Meghannel az Instagramon, amikor Harry felesége még színésznőként dolgozott az Instagramon. A képhez ezt posztolta: "Imádok hazajönni és együtt dolgozni ezzel a gyönyörű hölggyel".

Rosenberg a honlapján is említést tesz Meghanról, az életrajzában olyan sztárok mellett említi őt, mint Oprah Winfrey vagy David Beckham. Rosenberg készítette azokat a fotókat is, amelyeket Meghan a korábbi blogján tett közzé.

Tényleg jöhetnek a friss fotók a gyerekekről?

Egy bennfentes szerint sajnos az Archie-ról és Lilibetről készült új képeket nem a nyilvánosságnak szánják, a család számára készültek. A Meghan fotóira is várnunk kell addig, ameddig a márkája első termékei a boltokba nem kerülnek.

A hercegné március 14-én tette nyilvánossá új Instagram-fiókját és weboldalát. Olyan életmódtermékeket forgalmaz majd a tervek szerint, mint edények, kancsók, konyhai textíliák és különböző finomságok.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.