"Nem vagyok benne biztos, hogy beférne egy halottaskocsiba" - Meghalt Nagy-Britannia legnehezebb férfija

Jason Holton, Nagy Britannia legnhezebb férfija
Youtube/TalkTV -
búcsú nagy britannia temetés Jason Holton
Nagy-Britannia legnehezebb emberének édesanyja attól tart, hogy a fia nem kaphat méltó búcsút. Nem biztos, hogy olyan lesz a temetése, amilyet Jason szeretett volna.

A 33 éves Jason Holton méltó temetését tervezik, miután április 27-én szervi elégtelenségben és elhízásban elhunyt a Surrey Királyi Megyei Kórházban. Leisa, az összetört édesanyja azonban elmondta, hogy nehezen talál olyan helyet, ahol elhamvasztják a férfit. Jason volt Nagy-Britannia legnehezebb férfija közel 300 kilót nyomott.

szomorú, összetört, aggódó nő, temetés
Képünk illusztráció: az összetört anya aggódik,hogy fia nem kaphat méltó temetést
Forrás: Shutterstock

Az édesanya aggódik, hogy fia nem kaphat méltó temetést

Az 55 éves Leisa elárulta, hogy fia hamvasztást szeretett volna, de aggódik, hogy a mérete akadályozhatja az eredeti temetési terveket. Az anyuka elmondta, abban is bizonytalan, hogy befér-e a halottaskocsiba.

 "Ha el kell temetni, az rengeteg pénzbe fog kerülni, amim nekem nincs - egy sírhely helyett dupla sírhelyre lenne szüksége. 

Meg kell adnunk neki a megfelelő búcsút. Pokolian hiányzik nekem. Nagyon szerettem őt. Egy barátom felhívta a temetkezési vállalkozásokat, és az egyik Jason méreteit kérte. Nem a súlya miatt aggódom, csak amiatt, hogy talán túl széles. Nem vagyok benne biztos, hogy beférne egy halottaskocsiba. Az egyik temetkezési cég azt mondja, hogy egy nagyobb, téglalap alakú koporsót biztosítanak neki, és úgy gondolják, hogy kitalálták, hogyan fogják szállítani." - mondta az anya. 
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.