Eva Mendes elárulta, milyen volt férjét látni Emily Blunttal csókolózni

Eva Mendes for New York & Company Fall 2018 Runway Show
Getty Images for New York & Comp/Eva Mendes for New York & Company Fall 2018 Runway Show - Donato Sardella
csókolózás Ryan Gosling Emily Blunt Eva Mendes
Eva Mendes nem mindennapi fotót osztott meg a közösségi oldalán: a képen férje Emily Blunttal csókolozik, amit nem hagyott szó nélkül.

Már a hazai mozikban is elérhető Ryan Gosling és Emily Blunt legújabb filmje a Kaszkadőr, amelyben a színésznő egy rendezőt, Gosling pedig egy kaszkadőrt alakít. A két szereplőt korábban romantikus szálak fűzték egymáshoz, most pedig egy félreértés miatt keresztezik egymás útját a szakmai életük. 

Create & Cultivate Los Angeles
Eva Mendes elárulta, milyen volt látni férjét Emily Blunttal csókolózni Forrás: Getty Images

Ryan Gosling felesége, a szintén szakmabeli Eva Mendes is megszólalt a film kapcsán. A színésznő közösségi oldalán osztott meg egy fotót, amelyen férje és Emily Blunt csókolozik. A bejegyzésben leírja, hogy A kaszkadőr 17 év után az első szuperhősfilm, ami megnyitotta a nyári moziszezont. Nagyon büszke a férjére, ezt az is igazolja, hogy nem sűrűn oszt meg olyan fotót, amelyen a férje egy másik nővel csókolozik. De ha Emily Bluntról van szó...

Én általában nem teszek fel képet arról, hogy a pasim egy másik csajjal csókolózzon, de Emily Blunt baromi jó benne, mind a ketten baromi jók benne 

- utalt a két színész alakítására a filmben.

A rajongók nagyon értékelték Eva Mendes humorát, többen megírták, hogy mindenkinek ilyen támogató feleségre lenne szüksége és hogy milyen inpsiráló és humoros, ahogyan ezeket a helyzeteket kezeli.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.