Shiloh Brad Pitt kedvenc gyermeke: kiderült, miért őt szereti a legjobban

Shiloh Jolie-Pitt, Los Angeles Premiere Of MSNBC Films' "Paper &  Glue: A JR Project"
Getty Images -
apja lánya Brad Pitt Shiloh Jolie-Pitt Angelina Jolie
Különleges kötelék fűzi egymáshoz apját és lányát. Shiloh és Brad Pitt ugyanazok iránt érdeklődnek.

A minap felkerült az internetre egy videó, amelyben Shiloh, Brad Pitt kedvenc gyermeke szólót táncol Tanzánia vibráló ritmusaira. A 17 éves Shiloh-ra a szülei is nagyon büszkék, Brad Pitt pedig már korábban is dicsérte lánya tehetségét. „Megkönnyeztem... Micsoda tehetség, én pedig Mr. Kétballáb vagyok” - nyilatkozta a színész. 

Shiloh Jolie-Pitt Angelina Jolie is Spotted Out With Her Daughter in New York City
Shiloh állítólag Brad Pitt kedvenc gyereke
Forrás: Northfoto

Úgy tudni, Shiloh Jolie-Pitt és édesapja, Brad Pitt közös érdeklődéseik miatt kötődnek erősebben egymáshoz. 

Ahogy idősebb lett, elég egyértelművé vált, hogy Shiloh az apja lánya

 - nyilatkozta egy bennfentes és megjegyezte, hogy a 17 éves lány szenvedélyesen rajong a történelemért, a művészetért és az építészetért, amit az apjától örökölt. 

Ráadásul mindketten szeretnek kosárlabdázni, és olyan dolgokról beszélgetnek, mint a környezetvédelem, a klasszikus filmek és a könyvek. Különleges kötelék fűzi őket egymáshoz

 - tette hozzá.

Shiloh, aki vonásait tekintve kiköpött édesanyja, már egészen kiskorától fiúsan öltözködik. 9 évesen - ezen a fotón - például rövid, fiúsra nyírt hajjal, piros focimezben és rövidnadrágban kapták lencsevégre. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.