Intenzív osztályra került a népszerű magyar színész!

betegség műtét Hollósi Frigyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került Hollósi Frigyes. A Jászai Mari-díjas, érdemes művész vastagbeléből távolítottak el egy daganatot az orvosok a Kútvölgyi Klinikán. 

A hetvenéves művész a Blikknek elárulta, miért került az intenzívre: "A vastagbelemben találtak valamilyen nyavalyát az orvosok, de már el is távolították. Szerdán délután műtöttek. Nem tudom, hogy pontosan mennyi ideig tartott az operáció, mert altattak. Szerencsére nincs komolyabb baj. Jól érzem magam. Az étvágyammal sincs semmi gond, bár egyelőre csak folyékony dolgokat fogyaszthatok."

MTV
MTV

Hollósi Frigyes bízik a mielőbbi felépülésben: tudja, hogy nem szabad siettetni a gyógyulást, mert csak még nagyobb lehet a baj. A népszerű művész ötven éve van a pályán, a színház tölti ki az életét. Még ki sem engedték a kórházból, de már a munka körül forognak a gondolatai: "Három darabban is szerepelek. Június nyolcadikán már játszani fogok" - vallotta Hollósi a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.