Kirúgták az X-Faktor egyik zsűritagját!

X-Faktor Nicole Scherzinger Cheryl Cole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alighogy beült az amerikai X-Faktor ítészei közé, máris mennie kellett a szexi zsűritagnak, Cheryl Cole-nak.

Mindenki értetlenül áll a döntés előtt, de tény, hogy Cheryl Cole nem volt elég az amerikaiaknak. Állítólag brit akcentusa nem tetszett a földhöz ragadt tengerentúliaknak - a kollégák sem értik a csatorna döntését.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cheryl-t idén csábította el az amerikai tehetségkutató - az énekesnő eddig az angol X-Faktorban ítélkezett az új tehetségek felett. Két hete kezdték el forgatni azokat a részeket, amik majd szeptemberben kerülnek adásba, de a barna szépséget igen hamar lapátra tették. A műsor producerei azt nehezményezték, hogy Miss Cole akcentusát nem értik a nézők, ráadásul szerintük nem volt meg az összhang közte és a másik hölgy zsűritag, Paula Abdul között. Egy bennfentes a következőket nyilatkozta az ügy kapcsán: "Igen, Cheryl végleg távozott a műsorból. Mindenki teljesen ledöbbent, mert ez az egész egyenesen a semmiből jött. Hiszen már korábban annyiszor tesztelték, és mindannyiszor remekül vizsgázott. Simon Cowell is értetlenül áll az eset előtt, de nincs mit tenni, ez a cég döntése."

A show azonban nem került veszélybe, mert egy szempillantás alatt megtalálták Miss Cole utódját: Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls énekesnője, Lewis Hamilton Forma-1-es világbajnok autóversenyző kedvese örömmel vállalta a feladatot. Ő már tavaly bizonyított: amikor Cheryl maláriában szenvedett, ő ugrott be helyette az angol X-Faktorba néhány adás erejéig. Akkor arról szólt a fáma, hogy Cheryl őrjöngött a hír hallatán, és kérdőre vonta Simon Cowellt, miért pont Nicole helyettesíti őt. Most bizonyára még a tavalyinál is idegesebb Cheryl Cole, hiszen úgy tűnik, számára befellegzett a tehetségkutatóknak az óceánon innen és túl is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.