Tragikus balesetben elhunyt a fiatal magyar színész

színész haláleset Huszár Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közelekdési balesetben életét vesztette Huszár Zsolt, a Szabadság, szerelem című film egyik főszereplője.

Forrás: http://www.ujszinhaz.hu/
Forrás: http://www.ujszinhaz.hu/
[origo]-

Huszár Zsolt alapító tagja volt Krétakör társulatnak, és 2003-ban szerződött az Új Színházhoz. Szerepelt többek között a Szabadság, szerelem, a Lora, a Budakeszi fiúk és az Intim fejlövés című filmekben.

Kollégái a színház honalpján így emlékeznek róla:
"Nemrég kapta barátaitól a biciklit. A negyvenedik születésnapjára. Majd kicsattant az életerőtől. Őserő volt benne, sohasem fáradt. Néha meg lehetett őrülni a makacsságától, de közben ellenállhatatlan szeretet is áradt belőle. És fantasztikus humora volt. (Csak ez a "volt" ne lenne...) Nem végzett színiiskolát - de elszántan képezte magát. Stúdiós növendékei is rajongtak érte, pedig szigorú volt velük - cserébe izgalmas, újszerű vizsgák születtek. Az előttünk álló évadban két főszerep is várta: a Coriolanus címszerepe és a Jadviga párnája férfi főszerepe. Hiányzik. Mindenkinek."

Az Új Színház társulata saját halottjának tekinti Huszár Zsoltot.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.