Falusi Mariann szerelem Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Falusi Mariann végre boldog új kedvese, egy titokzatos cégvezető oldalán.

Tipp! VV5: majdnem idegösszeomlást kapott, de bejutott a fináléba! Kattints a galériáért!





Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Az elmúlt időszakban nem sokat aludtam. Nem dicsekedni akarok, csak mondom. A helyzet az, hogy nem szívesen beszélek erről a kapcsolatról, egyrészt mert nagyon friss, másrészt mert a párom nem akar újságok címlapján szerepelni. Márpedig a ­Me­ga­sztár miatt most a szokásosnál többet vagyok reflektorfényben, nem szeretném, ha ezért kellemetlenségei lennének" - vallotta Mariann a Borsnak.

"A történetünk érdekesen alakult. Már évek óta ismerjük egymást látásból, mindketten ugyanoda járunk úszni. Mivel fürdőruhában ismertük meg egymást, gátlásaink sincsenek, és ez igazán felszabadító érzés. Sok összenézésünk volt már, és gyakran szóba is elegyedtünk, de csak mindennapos témákat érintettünk. Szinte észre sem vettük, de egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Fantasztikus vele beszélgetni, egy korosztályhoz tartozunk, hasonló a világról alkotott véleményünk. A dumálásokból kávézás lett, a kávézásból otthoni kávézás, aztán felgyorsultak az események... Jó érzés újra szeretni, nagyon régóta vágytam erre. Többször elmeséltem már, a múltban sok negatív élményem volt a férfiakkal, ezért talán érthető, hogy most féltem minden pillanatunkat. Remélem, hogy kapok a sorstól egy lehetőséget a tökéletes boldogságra. Megdolgoztam érte, megérdemlem" - mondta boldogan a zsűritag a Borsnak.

Tipp! A nőket is szerette a gyönyörű színésznő? Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.