párkapcsolat szex anális szex LifeNight szexualitás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok nő ódzkodik az anális szextől, míg mások kifejezetten arra kérik a partnerüket, hogy az esti hancúrozásból ne maradjon ki a hátsó fertály kényeztetése sem. A Life.hu most férfiakat kérdezett meg arról, hogy mi a véleményük a popsiszexről.   

Az anális szex a mai napig sok helyen tabu a hálószobákban, pedig a megfelelő körülmények között, kellő körültekintéssel elkezdett szexi játszma a testi élvezeteken túl mindkét fél számára újabb élményekkel gazdagíthatja a szexuális együttléteket és még bizalmasabbá varázsolhatja a felek közötti viszonyt. Az azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan fogunk hozzá.

Tippünk: Forró kéztechnikák a hátsó gyönyörért (18+)



Gyula, mérnök (39)

"Engem már elég régóta izgat ez a dolog, és az a tapasztalatom, hogy inkább csinálni kell, mint beszélni róla. Ha análisan közösülök valakivel, annyiban tér el a hagyományos szeretkezéstől, hogy ott érzem a hüvelyben a péniszem végét is, análisnál pedig csak az oldalán érzek egy intenzívebb masszázst. Amúgy szerintem az egészben a 'tiltott gyümölcs' gondolata a legizgatóbb, és persze a vizualitás: mi mást kívánhatna a férfi, mint egy gusztusos női popsi látványát hátulról?"

Thinkstock
Thinkstock

Ádám, zenész (34)

"A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt, nagyon jó a kapcsolatunk és szeretjük egymást. Szerencsére egyáltalán nem prűd az ágyban, ám mégis nagyon meglepett, amikor egyszer szeretkezés közben kéjesen azt súgta a fülembe, hogy 'hátrább'. Megcirógattam az arcát, és megkérdeztem, hogy biztosan erre vágyik-e, és mivel még mindig ezt akarta, simogatni kezdtem a végbélnyílása peremét, ami hihetetlenül nedves volt. Azóta az anális játék fontos része a szexuális életünknek, és a barátnőm sokszor kéri, hogy amikor a csiklóját kényeztetem, a popsiját se hagyjam parlagon."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.