Mariah Carey szépségtitka: ettől a fürdőtől a te bőröd is ragyogó lesz - termékekkel, árakkal!

szépségápolás mariah carey beauty
Mariah Carey mindennapos szépségrutinját a kádban kezdi: ezzel a különleges fürdővel hozza magát formába. Vesd be te is a világsztár trükkjeit a bársonyos bőr érdekében.

Az 55 éves Mariah Carey bőre mindig ragyogó, és a világsztár saját bevallása ezt leginkább annak köszönheti, hogy sok időt fordít a stresszkezelésre és az öngondoskodásra. Napjainak elengedhetetlen rutinját képezi, hogy forró fürdőt vesz, amelyet olajokkal és fürdősókkal tesz különlegessé. 

Mariah Carey, fekete, ruha. csipke
Mariah Carey sugárzó szépségével mindenkit levesz a lábáról.
Forrás: Shutterstock

Carey szerint az, hogy elmerülünk egy kád vízben jelentősen csökkenti a stessz-szintünket, kiegyensúlyozottabbá tesz, segít megküzdeni a nehézségekkel és általánosan hozzájárul a testi-lelki egészségünkhöz. Ezért ki nem hagyná a forró fürdőt egyetlen napon sem. Ráadásul még a telefonbeszélgetéseit is rendszeresen a kádból intézi: „A barátaim sokszor szóvá teszik amikor telefonálunk, hogy már megint a kádban fekszel? Vagy azt kérdezik: „Kicsit visszhangzik, amit mondasz. Csak nem a fürdőszobában vagy?” De mit csináljak, én ilyen vagyok. Imádok fürdőzni, és közben telefonálgatni.” Mindezt Jimmy Kimmel televíziós műsorvezető is megerősítette, aki állítólag kétszer hívta fel az énekesnőt, hogy telefonos interjút készítsen vele, és Carey mindkét alkalommal a kádban fekve válaszolt a kérdéseire. 

Az aranytorkú énekesnő természetesen bőrének szépségéről és rugalmasságáról is gondoskodik fürdés közben. Mutatjuk, hogy mivel teszi különlegessé a fürdőit, és segítünk, hogy te is könnyen lemásolhasd a rutinját! 

Fürdősó 

Carey nem szereti, ha túl sok hab van a kádban, ezért habfürdő helyett inkább fürdősót használ. Levendulásat választ, ha relaxálni szeretne, és narancsosat, ha energizáló hatásra vágyik.

Yamuna levendulás fürdősó (tégelyes 1000g) 2099 Ft

 

Fürdőolaj 

A fürdősó mellett fürdőolajat is mindig önt a vízbe, hogy a bőre bársonyos legyen. 

Ha te is szeretnéd kipróbálni ezt a hatást, választhatsz kétkomponensű fürdőolajat, amely mélyen tápláló összetevőket és bőrpuhító anyagokat tartalmaz. Ráadásul megnyugtatja a bőrt, és lágy, tejszerű fürdővízzé alakul. 

Rituals kétkomponensű fürdőolaj (500 ml) 6490 Ft

 

Kleopátra után szabadon 

Egy korábbi interjúban a világsztár azt is elárulta, hogy Kleopátrához hasonlóan ő is hideg tejben fürdik alkalmanként. Hangsúlyozta azonban, hogy ez inkább „kozmetikai kezelés" a részéről, ezért ezt a fajta fürdőt nem alkalmazza naponta.

Cuccio Tejes Fürdő
Cuccio Tejes Fürdő, balzsamos áztató koncentrátum. 4690 Ft

 

Ásványvíz 

Az énekesnő szerint a fürdőzésnél a legfontosabb a víz minősége, így ha nem otthon fürdik, hanem mondjuk egy szállodában, akkor előfordul, hogy csapvíz helyett inkább ásványvizet használ. 
Ásványvíz alapú termékeket te is választhatsz a fürdéshez, amelyek hozzáadott bőrtápláló anyagokkal is gondoskodnak a bőröd frissességéről és puhaságáról.

Vízangyal Aquatic Blue ásványvíz alapú hidratáló tusfürdő. 2049 Ft

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.