Árulják Diana és Dodi egykori szerelmi fészkét

Forrás: Northfoto -
St. Tropez Dodi al-Fayed szerelmi fészek Franciaország villa Diana hercegnő autóbaleset eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladja franciaországi ingatlanát Mohamed Al-Fayed. A villa érdekessége, hogy itt kezdődött anno fia, Dodi és a néhai Diana hercegnő szerelme.

Diana terhes volt, amikor meghalt?

Egy nemrég bemutatott színdarab szerint a hercegnő gyermeket várt szeretőjétől, Doditól, amikor a halálos autóbaleset érte. További részletek ITT!

A St. Tropezben található luxusingatlant 70 millió fontért hirdeti Mohamed – írja a Daily Mail. Itt lakott egykor Diana és szeretője, Dodi. Mint ismeretes, a pár 1997 augusztusában szenvedett tragikus autóbalesetet Párizsban. A szerencsétlenség előtt azonban ebben a villában romantikáztak együtt. Néhány nappal a haláluk előtt még egy innen induló yachton csókolózva kapták őket lencsevégre.

Forrás: Northfoto

A pazar otthonban minden megtalálható, ami a kényelmet és luxust biztosítja: a főépületben egyebek mellett kilenc hálószoba, öt fürdőszoba, úszómedence, moziterem található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.