Megvan a Rising Star első szerelmi tragédiája! Szakított barátnőjével Peter Srámek

TV2 Peter Sramek Peter Srámek Vivien Rising Star szerelem féltékenység szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peter Srámek kapcsolata nem bírta ki a távolságot és egy hatalmas veszekedés után vége lett a kilenc hónapja tartó románcnak.

Ahogy a Life.hu is megírta, Peter Srámek barátnője nagyon féltékeny sikert sikerre halmozó szerelmére. Vivien úgy tűnik, képtelen volt feldolgozni szerelme, Peter életében történt hatalmas változást és a sorozatos viták miatt a pár szakított – írja a Bors.

Forrás: -TV2

A lapnak az énekes édesanyja szűkszavúan nyilatkozott a részletekről.

„Valóban szakítottak, de Peter úgy tekint erre az állapotra, mint egyfajta szünetre. Ő is, én is remélem, hogy rendezni tudják a konfliktust. Mindkettőjüknek nehéz ez a szituáció, mert Peter most próbálja felépíteni a karrierjét, ami rengeteg tanulással, próbával jár, amihez sok idő kell. Kevés energiája jutott most a szerelemre, ami sajnos idáig vezetett" – mondta a szlovák Jimmy édesanyja.

Az egyik stábtag szerint Petert rettentően megviseli a szakítás, nem beszél róla, de szemmel látható, hogy gyötrődik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.