Miért csókolgatja nyilvánosan Sienna Millert Ben Affleck?

Forrás: AFP/Angela Weiss -
filmforgatás színésznő Sienna Miller színész Ben Affleck csókolózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég elvált színész és kolléganője Bostonban váltott forró csókot egymással, mindenki szeme láttára.

Tény, hogy eseménydús év áll Ben Affleck mögött: nem sokkal azután, hogy bejelentette, elválnak feleségével, Jennifer Garnerrel, felröppentek a hírek, miszerint az egykori dadájukkal folytatott viszony miatt tette ki a szűrét Jen, illetve komoly alkoholproblémákkal és szerencsejátékfüggőséggel is küzd a színész.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Naná, hogy azóta az egész világ árgus szemekkel követi Affleck minden lépését, így történhetett, hogy Bostonban néhány lesifotós lencsevégre kapta, amint Sienna Millerrel váltott forró csókot - a képekért kattints ide!

Sienna Miller csak a munka miatt ölelgeti annyira Ben Afflecket Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Leszögeznénk, hogy Sienna, akit korábban Brad Pitt-tel hoztak hírbe, nem vigasztalás gyanánt szeretgette annyira Bent, hanem legújabb közös filmjük, a Live By Night miatt ölelgették annyira egymást. Ben a legutolsó hírek szerint még mindig párterápiára jár Jenniferrel, akitől még hivatalosan nem vált el, és együtt próbálják helyrehozni házasságukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.