Sienna Miller végre tisztázta, mi van közte és Brad Pitt között

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat -
Brad Pitt Sienna Miller tisztázás rádióinterjú Angelina Jolie megcsalás megszólalás félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy rádióműsorban tette világossá Angelina Jolie férjéhez fűzött állítólagos viszonyát.

„Ez őrültség" – fakadt ki Sienna Miller a Sirius XM rádiócsatornán, amikor az őt interjúztató újságíró rátért arra a kérdésre, amely már oly régóta foglalkoztatja a közvéleményt. Napok óta ugyanis Angelina Jolie állítólagos féltékenységéről cikkeznek a lapok, amelynek okozója éppen a szőke hajú színésznő.

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Megcsalásról szóló pletykák ide vagy oda, kíváncsian várjuk a szóban forgó filmet, amelynek egyik szereplője Sienna Miller lesz, és David Grann egyik 2009-ben íródott sztoriján fog alapulni: a The Los City of Z-ben a színésznő mellett Robert Pattinson, Charlie Hunnam és Tom Holland is feltűnik majd.

Családi dráma! Brad Pitt kórházba küldte Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/drlife/20151012-brad-pitt-korhazba-kuldte-angelina-joliet.htmlNagy vihar dúl Pitték háza táján. A Star magazin arról számolt be, hogy Brad Pitt megfenyegette Angelina Jolie-t, nem is akármivel. Dr. Life--Angelina Jolie: "Sokat veszekszünk Braddel"http://www.life.hu/intim/20151019-angelina-jolie-es-brad-pitt-sokat-veszekednek-az-utobbi-idoben-szakitas-lehet-a-vege.htmlSűrűn kapnak össze, és sok mindenben nem egyezik a véleménye a világ egyik talán leghíresebb sztárpárjának. A színésznő a Vouge magazinnak most őszintén mesélt a kapcsolatukról. Intim--10 évesen már sminkeli magát Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya?http://www.life.hu/trend/20150707-angelina-jolie-es-brad-pitt-lanya-zahara-10-evesen-mar-sminkeli-magat.htmlKomplett szemsminkkel és szájfénnyel az ajkain kapták lencsevégre Zahara Jolie-Pittet.Trend--Angelina Jolie iszonyú féltékeny Jennifer Anistonrahttp://www.life.hu/intim/20150911-angelina-jolie-szineszno-feltekeny-jennifer-aniston-szinesznore-ferje-brad-pitt-miatt.htmlAnnak ellenére, hogy Jennifer Aniston ismét férjezett asszony lett, Angelina Jolie okkal fúj párja, Brad Pitt egykori szerelmére. És erről a jelek szerint csakis a színész tehet.IntimOrigoMinek ide melltartó? Elég lengén sétálgatott Sienna Millerhttp://www.life.hu/trend/20150724-melltarto-nelkul-setalgatott-sienna-miller-szineszno.htmlMelltartó: igen vagy nem? Ez nagy kérdés a kismellű nők számára, nyáron különösen. Sienna Miller inkább a nem mellett teszi le a voksát, íme a bizonyíték. Trend--Íme, a legvagányabb fotó Brad Pittről és Angelina Jolie-ról, amit valaha láttunkhttp://www.life.hu/intim/20150624-ime-a-legvaganyabb-foto-brad-pittrol-es-angelina-jolie-rol-amit-valaha-lattunk.htmlA híres sztárpár, Brad Pitt és Angelia Jolie nem csak a filmvásznon vagánykodnak. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.