Újabb műtétek várnak arra nőre, akinek egy csimpánz tépte le az arcát

Forrás: NORTHFOTO/MCT/Mark Mirko -
műtét implantátum csimpánz támadás szervezet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 62 éves Charla Nash évekkel ezelőtt csimpánztámadás áldozatává vált, ám most úgy tűnik, hogy a nő szervezete elkezdte kilökni a beültetett arc transzplantátumot.

A megvadult csimpánz szinte szó szerint széptmarcangolta Charla Nash testét: letépte az arcát és megharapta a kezeit,

így rengeteg műtétre volt szükség.

Forrás: NORTHFOTO/MCT/Mark Mirko

Ám úgy tűnik, hogy az asszony megpróbáltatásainak még mindig nincs vége, pedig a baleset 2009-ben történt. Kiderült, hogy a szervezete

elkezdte kilökni az arc transzplantátumot, amit beültettek neki.

Az asszonyt sokáig egy katonai finanszírozású program keretében, kísérleti gyógyszerekkel kezelték a bostoni kórházban. Bár ennek az lett volna a célja, hogy megakadályozzák a transzplantátum kilökődését,

mégsem működött a dolog.

Az orvosok most mindent megtesznek azért, hogy visszafordítsák a folyamatot. Bár Charla Nash eddig is rengeteget szenvedett, állítása szerint nem bánja, hogy nem működött a program, mert szívesen segít.

"Újra megtenném, ha lehetne. Ezek a férfiak és nők, akik az országunkat szolgálják, igazi hősök" - mondta a New York Daily News-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.