Beyonce levette a jegygyűrűjét: Ez volt az utolsó alkalmak egyike, amikor viselte

Kelly Rowland válás Beyonce Jay Z szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azóta pletykálnak Beyonce és Jay- Z válásáról, amióta egybekelt a pár. Ezúttal viszont biztosnak tűnik a dolog, mert nem más, mint Beyonce mesélt kapcsolatuk zátonyra futásáról.

Rengeteg pletyka kapott már szárnyra a sztárpár házasságának felbomlásáról: bennfenntesek szerint anno megállapodtak, hogy csendben, kínos botrányok nélkül intézik majd a válást, később azonban szemtanúk állították, látták a dívát, amint üvöltözik férjével - így szó sem lesz békés megállapodásról. De ott volt még a tavalyi MET-gála utáni balhé is, legutóbb pedig arról szóltak a hírek, hogy Beyonce dalban énekli meg, hogy férje megcsalja.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A napokban pedig újabb fordulat történt, méghozzá Beyonce egykori, Destiny's Child-beli kolléganője, Kelly Rowland szülinapi buliján.

mondogatta az embereknek, jól nézzék meg, mert ez volt az utolsó alkalmak egyike, hogy viselte azt, hiszen nemsokára vége a házasságának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.