Földön fekvő baba Taylor Swift koncertjén: újabb részlet derült ki a botrányos esetről

Night Four Of Taylor Swift | The Eras Tour - Paris, France
Getty Images - Kevin Mazur/TAS24
botrány baba Taylor Swift koncert
Egy kisbaba feküdt Taylor Swift párizsi koncertjén a a dühöngő padlóján, ami felhábíorította az embereket. Most megszólalt az aréna és az össztűz alá került szülők egy rokona is.

Taylor Swift turnéja hatalmas népszerűségnek örvend, szinte egy szempillantás alatt fogynak el az énekesnő koncertjeire a jegyek, ami azt is jelenti, hogy akinek sikerült vásárolni, semmi pénzért nem hagyja ki a nagy eseményt. Így gondolhatták annak a kisbabának a szülei is, akik inkább magukkal vitték a néhány hónapos csecsemőt a párizsi koncertre, akit aztán a küzdőtér padlójára fektettek - természetesen az esetről fotó is készült, az emberek pedig nem győztek felháborodni a látottakon: most megszólalt egy rokon és az aréna szóvivője is.

Night Four Of Taylor Swift | The Eras Tour - Paris, France
Taylor Swift koncertjén tele volt az aréna
Forrás: Getty Images 

A Taylor Swift koncertjén történtekről megszólalt a szülők rokona és a párizsi aréna szóvivője is

"Hogyan gondolhatták, hogy jó ötlet egy ilyen rendezvényre elvinni egy babát?" - tette fel a kérdést egy kommentelő, véleményét mindenki osztotta. A kisbaba szüleinek a rokona azonban magyarázkodni kezdett:

 "Ő az unokatestvérem gyermeke. És igen, jól van, és igen, volt saját jegye. Általában nem szoktak ennyire híján lenni a szülői ítélőképességnek"

 - írta az illető, aki hozzátette, ez csak egy rossz pillanat volt. A párizsi La Défense Aréna is megszólalt az esettel kapcsolatban: elmondták, a kisbabás szülőknek felajánlottak másik helyet, de ők nem éltek a lehetőséggel, de 

egyébként minden 18 év alatti személy bemehet a szülei vagy gondviselői kíséretében, ám holnapjukon azt is kiemelik, hogy 4 év alatt még felnőtt kísérővel sem ajánlott a koncertek látogatása. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.