Bridget Jones babát vár szex Kút (film)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szeretsz bizseregni a mozik nézőterén ülve, és nem csak a túltekert légkonditól, akkor jó hírünk van: az év hátralévő részében szinte minden hónapban bemutatnak olyan filmeket, amelyekben a szex témája hangsúlyosan megjelenik, persze nagyon különböző módokon. Íme a legígéretesebbnek tűnő alkotások!

Szex receptre

Ha néhány fordulat ismerős lesz ebből a már a mozik műsorán található filmből, akkor ne lepődjön meg senki: a néhány éve (nálunk is) nagy sikert aratott, ausztrál Szexterápia spanyol feldolgozásáról van szó, amely azért szabadon bánt az alapanyag történeteivel. Merthogy ezúttal is öt, párhuzamosan futó sztorival találkozhatunk, amelyek mindegyike valamilyen szexuális probléma körül forog – amelyekkel a többségükben párkapcsolatban élő szereplőknek szembe kell nézniük, ha boldogok, és persze kielégültek akarnak lenni.

Hazai premier: július 21

Szex, mámor, rock and roll

A címéből is kikövetkeztethetően az éjszakai életbe kalauzol ez a „feel good”-mozinak induló, aztán drámába hajló belga film. A főhőse egy testvérpár, akik közösen szórakozóhelyet nyitnak, az pedig olyan sikeressé válik, hogy hamar a környék buliközpontjává lesznek. Jön a pénz, jönnek a drogok, jönnek a könnyű szexkalandok – aztán persze jönnek mindezek hátulütői is, és nemcsak ezekkel, de egymással is kezdeniük kell valamit.

Hazai premier: augusztus 11.

Bridget Jones babát vár

Az óriási bugyik királynője, a szinglilét utánozhatatlan krónikása, a szabadszájú Bridget Jones visszatér, hogy ismét beavasson minket egyszerre mókás és katasztrofális magánéletének eseményeibe – beleértve többek között ebbe a szexet is. A kissé megváltozott arcú Renée Zellweger alakította főhősnő ugyanis épp a szex következményével küzd ebben a részben: történetesen a terhességével, meg azzal, hogy ki az apa – a már elbúcsúztatott ex vagy a felbukkanó új lovag?

Hazai premier: szeptember 15.

Kút

Valószínűleg nem épp az erotikus oldaláról közelítve, de a szexualitással kapcsolatos egyik nagyon fontos kérdésről is mesél majd ez az új magyar film ősszel: A nyomozó rendezőjének új mozijában ugyanis a főszereplők prostituáltak (csupa tündöklően tehetséges fiatal magyar színésznő alakításában), akik egy vidéki benzinkúton lerobbanva várják, hogy Svájcba vigyék őket tovább dolgozni. Ezen az egyetlen, fülledt nyári napon pedig nagyon sok minden meg tud történni a körül a bizonyos benzinkút körül.

Hazai premier: szeptember 22.

Elle

Az idei cannes-i filmfesztivál egyik legnagyobb visszhangot kiváló filmje volt

az erotikus mozijairól amúgy is ismert rendező, Paul Verhoeven (Elemi ösztön, Showgirls, Török gyümölcs) legújabb alkotása. A Franciaországban készült film főszerepében Isabelle Huppert élete alakítását nyújtva játszik el egy olyan nőt, aki nemi erőszak áldozatául esik – majd lenyomozza és megtalálja az elkövetőt, és bizarr játszmába kezd vele, saját maga új oldalait is felfedezve.

Várható hazai premier: november

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.