Nem érzi a hideget a magyar férfi: -20 fokig pólóban jár

Forrás: Thinkstock -
hideg férfi fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neki nem kell téli ruhatárra költenie, ugyanis Volecz Imre -20 fokig egyáltalán nem is érzi a hideget. Télen rendszerint pólóban és rövidnadrágban jár, ami miatt sokan azt hiszik: feltűnési viszketegsége van.

A farkasordító hideg meg se kottyan Volecz Imrének, aki télen is pólóban és rövidnadrágban jár. A magyar férfi ugyanis egyáltalán nem érzi a hideget, vagyis -20 fokig ő szuperül érzi magát meleg ruhák nélkül. Amikor más már azt se tudja, mibe burkolózzon, Imre akkor is lengén öltözve flangál az utcán, ami miatt sokan hiszik, hogy feltűnési viszketegsége van, pedig nem.

Nem érzi a hideget a férfi - képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Egyszerűen Imre nem fázik. "Már kiskoromban sem fáztam a hidegben, ezért a szüleim elvittek orvoshoz.

Azt mondták, hogy kitolódtak a hidegérzetem határai.

Egyáltalán nem zavar, sőt Isten ajándékának tartom. A barátaim már egy jó ideje Mr. Rövid Gatyának hívnak, mert a munkahelyem kivételével télen is egy szál pólóban járok" - mondta a férfi a Borsnak, aki ismerős lehet a focirajongóknak, ugyanis a válogatott meccseket is félmeztelenül élvezi. "Novemberben elutaztunk a válogatott lettországi meccsére, ahol rezzenéstelen arccal belevetettem magam a kétfokos tengerbe. Nekem meg sem kottyant, másnak lehet, hogy azonnal leállt volna a szíve" - mesélte a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.