színésznő hormonbetegség Sasha Pieterse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi színésznő elég komoly túlsúlyt szedett magára, de eddig nem tudtuk, hogy miért jutott el idáig. Őszintén mesélt a részletekről. 

Biztosan sokaknak ismerős Sasha, a Hazug csajok társasága/ Pretty Little Liars című sorozat szexi színésznője, aki 30 kilós túlsúllyal küzd. A plusz kilók az utóbbi 2 évben kezdtek el felszökni a 21 éves lányra, de akkor még nem tudtuk, hogy miért.

Sahsa fogyásának jót tesz az új tévés szereplés Forrás: Northfoto

Most azonban elárulta, hogy betegség áll a háttérben: felborult a hormonháztartása, és ez okozta a rohamos hízást annak ellenére, hogy nem tömte magát hízlaló ételekkel. A nyilvánosság azonban nagyon negatívan fogadta a hízását, dagadtnak, gusztustalannak nevezték, ettől pedig szorongani kezdett.

Sasha még 2012-ben, boldog mosollyal az arcán Forrás: Getty Images

De mindezek ellenére sem hagyta el magát. Orvoshoz jár, sajátos diétát folytat és rendszeresen eljár mozogni. Most pedig az amerikai "Szombat esti lázban" szerepel, ami kifejezetten jó tesz neki: a folyamatos táncolás már 7 kilótól szabadította meg.

Mariah Carey 100 kilósra hízott

Mindig is telt alakja volt Mariah Careynek, de egy darabig az még az előnyére is vált: rajongói imádták domborulatait. Most azonban túlment ezen a határon, és kimondhatjuk, az énekesnő elhízott. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.