Kiakadtak a követők Rubint Rella sokat mutató fotóján: "Nem háziasszonyos fotó"

Forrás: instagram.com/rellarubint -
szexi feleség meztelen Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella legutóbbi fotója alatt elszabadultak az indulatok. Követői úgy vélik, most, hogy Rella ujján gyűrű van, már vannak bizonyos dolgok, amiket nem engedhet meg magának. 

Az influenszer legutóbbi fotóján csupán egy fekete neccharisnyát visel, azonban még így is kifejezetten visszafogottra sikerült a felvétel, hiszen Rella semmit sem mutat meg magából. Követői viszont úgy gondolják, most, hogy már feleség, teljesen más szabályok vonatkoznak rá, mint korábban.

"Wow... nem háziasszonyos fotó. Kedvellek Rella, követlek régóta, de ez most nem egy internetre való sorozat. Csinos vagy, bomba alakod van, okos is vagy, de ezek a képek maximum rád és a férjedre tartoznak, nem az internetre" - írta valaki.

Rubint Rella Forrás: instagram.com/rellarubint

"Egy feleség nem tesz ki ilyen képeket, akár híres, akár nem... Szerintem kell egy kis magánélet, és ezt a férjednek kellene mutogatni. Nem vagyok irigy, csak szánalmasnak tartom az ilyen képek mutogatását" - fogalmazott egy másik követő.

Azonban még így is többen voltak azok a kommentelők, akik szerint Rella jól tette, hogy bevállalta a fotósorozatot, és inkább álszent, irigy húzásnak tartják, hogy valaki még egy ilyen ízléses fotóba is képes belekötni.

A botrányos fotót ide kattintva lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.