Szexuálpszichológus mondta el, mi lehet a probléma Jennifer Lopez és Ben Affleck között

Los Angeles Special Screening Of "Marry Me" Ben Affleck és Jennifer Lopez
Getty Images - Momodu Mansaray
Dr. Hevesi Kriszta Ben Affleck szexuálpszichológus Jennifer Lopez
Már két hete foglalkoztatja a világot, hogy valóban véget ért-e a sztárpár házassága. Jennifer Lopez és Ben Affleck már másodszor próbálta meg együtt, de kapcsolatuk ismét kudarcba fulladt. Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus elmondta, mi lehet köztük a probléma.

A neves szexuálpszichológus úgy gondolja, hogy talán túl korán ugrottak fejest ebbe az új kapcsolatba. Azt hitték, elég az, hogy korábbról ismerik egymást, pedig végig kellett volna járni ugyanazokat a lépéseket, lépcsőfokokat, amelyeket minden friss kapcsolatban.

szexuálpszichológus, Jennifer Lopez, Ben Affleck
A szexuálpszichológus szerint Ben Affleck és Jennifer Lopez túl korán ugrott fejest a házasságba
Forrás: Getty Images

A szexuálpszichológus szerint két dolog okozza a bajt

„Megfeledkeztek arról, hogy voltak anno hibák, és arra rárakódott az, hogy két sztárról van szó. Két olyan valakiről, akiknek kevesen mondanak ellent, és egyre inkább a saját útjukat folytathatták. Sokat változtak, és bizony ilyen értelemben nem feltétlen előnyükre" - mondta Hevesi Kriszta a TV2 Mokka című műsorában. „Általánosságban igaz, hogy a szerelemnek az az egyik buktatója, hogy amikor az ember benne van, akkor azt gondolja, hogy a miénk mindent felülír, ez nem múlhat el. Pont ezért nem teszünk ellene. Ezen kívül Bent nagyon sérülékennyé teszi az alkoholfüggősége. (...) Két probléma is jelen lehet, egyrészt az, hogy J.Lo nagyon határozott, elérte, amit akart, és erről visszajelzés a hihetetlen népszerűsége és sikere. Másrészt Ben Affleck nem ez a karakter, ő inkább az a híresség, aki teszi a dolgát, és aztán hagyják meg a magánéletét."

Hevesi Kriszta úgy gondolja, nem biztos, hogy Affleck elköltözése végleges. Lehet, hogy ez egy próbaelvonulás, és pont a randizós időszak kimaradását akarják pótolni, vagy azt tesztelik, hogy milyen az, ha hiányoznak egymásnak. Válásról korai beszélni a szexuálpszichológus szerint, hiszen még viselik a jegygyűrűiket.

Minden, amit Jennifer Lopez és Ben Affleck szakításáról tudni lehet: 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.