Kislánykora óta sztárnak készült a Vad angyal

2013.05.17. 19:57

A napokban ünnepli 36.születésnapját a telenovellák sztárja, Natalia Oreiro.

Mindössze nyolcéves volt, amikor feltűnt egy reklámfilmben, ettől kezdve pedig nem volt megállás Natalia Oreiro számára. Szinte az egész kamaszkorát forgatással töltötte. Az uruguayi születésű lány 17 éves korában fogta magát, és egymaga átköltözött Argentínába. Itt érte utol az első szappanopera-szerepe. Az igazi hírnevet 1998-ban hozta el számára a Vad angyal című sorozata, amely hazánkban is igen nagy népszerűségnek örvendett. Natalia Oreiro azonban nemcsak színészként, de énekesként is sikeres, eddig ugyanis három albumot jelentetett meg. Férjével, a zenész Ricardo Mollóval 2011-ben esküdtek örök hűséget egymásnak. Rá egy évre született meg első közös gyermekük, aki a Merlin nevet kapta.

Forrás: AFP
A gyönyörű híresség 2002-ben és 2012-ben

Forrás: AFPKövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


 Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!Egyszerű emberként él a milliárdoshttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-mark-zuckerberg-a-facebook-megalapitoja.html Lányos kisfiú volt Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-robert-pattinson-az-alkonyat-filmek-szinesze.html Milliomosokra bukik Linda Evangelistahttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-linda-evangelista-szupermodell.html A legrémesebb celebszomszédokhttp://www.life.hu/life/galeria/20130507-a-legremesebb-celebszomszedok-justin-bieber-james-franco-chris-brown.html Betörők a Madách Színházbanhttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-betoro-az-alberlom-a-madach-szinhazban-hajdu-steve-halasz-judit.html
Natalia OreiroszappanoperaszínésznőVad AngyalFotókon akkor és most