színésznő Natalia Oreiro Fotókon akkor és most szappanopera Vad Angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepli 36.születésnapját a telenovellák sztárja, Natalia Oreiro.

Mindössze nyolcéves volt, amikor feltűnt egy reklámfilmben, ettől kezdve pedig nem volt megállás Natalia Oreiro számára. Szinte az egész kamaszkorát forgatással töltötte. Az uruguayi születésű lány 17 éves korában fogta magát, és egymaga átköltözött Argentínába. Itt érte utol az első szappanopera-szerepe. Az igazi hírnevet 1998-ban hozta el számára a Vad angyal című sorozata, amely hazánkban is igen nagy népszerűségnek örvendett. Natalia Oreiro azonban nemcsak színészként, de énekesként is sikeres, eddig ugyanis három albumot jelentetett meg. Férjével, a zenész Ricardo Mollóval 2011-ben esküdtek örök hűséget egymásnak. Rá egy évre született meg első közös gyermekük, aki a Merlin nevet kapta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A gyönyörű híresség 2002-ben és 2012-ben

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.