Te is szereted a zacskós levest? Akkor ezt a videót mindenképpen látnod kell

Instant,Noodles,,Noodle,Soup,In,A,Cup,,View,From,Above.
Shutterstock/Copyright (c) 2018 YARphotographer/Shutterstock. No use without permission. - YARphotographer
vizsgálat zacskós leves mikroszkóp videó
A boltok polcain rengeteg féle zacskós levessel találkozhatunk, ám mielőtt bármelyiket is kiválasztanánk, érdemes megnézni az összetevőket, adalékanyagokat.

Gyuris Rita ismert magyar növényorvos és influenszer megvizsgálta a zacskós levelesek tésztáját és megmutatta, hogyan is néz ki közelről a sokak által kedvelt étel. Rita mikroszkóp alatt nézte meg az ételt. A kommentelők közül sokan arra kérték az influenszert, hogy árulja el, vannak-e apró állatkák vagy atkák a tésztán.

Rita videójából kiderült, hogyha a zacskó nincs kiszakadva és az élelmiszert helyesen tárolták, akkor káros dolog nem kerülhet a tésztába, és élőlények sem jelenhetnek meg rajta. A növényorvos mikroszkóp alatt pusztán apró szöszöket talált, de hozzátette, hogy ezek a mikroszkopikus szennyeződések mindenhol ott vannak - írja a Mindmegette. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.