Rejtett matricát fedezett fel a hűtőjében egy nő: azt mondja, rosszul tároltuk a zöldségeket

hűtő, zöldség, gyümölcs, hűtőszekrény
tárolás hűtőszekrény zöldség gyümölcs
Egy angol anya megosztotta annak a rejtett matricának a fotóját, amit a hűtőjében fedezett fel. Amit talált, az megkérdőjelezett mindent, amit eddig a zöldségek és gyümölcsök tárolásáról tudott.

Az anyuka teljesen megdöbbent, amikor rájött, hogy valószínűleg teljesen rossz helyre tette a hűtőben a zöldségeket és a gyümölcsöket. A legtöbben a fiókot használjuk erre, de egy amerikai anyuka fotója szerint nem jól csináltuk. A matricán - ami nagy vitát váltott ki a kommentelők között - ez állt: 
„Ne tároljon gyümölcsöt vagy zöldséget a hütő dobozában, mert megfagyhatnak."

hűt, matrica, zöldség, tárolás
Forrás:Facebook

A nő ekkor jött rá arra, hogy a hűtő dobozában túl hideg van, ezért fordult már elő vele is, hogy megfagytak a zöldségei. Több kommentelő is hasonló esetekről számolt be, sokan azt hitték, a hőmérsékletet állították be rosszul. Mások azt írták, hogy a hűtő fiókját a húsok tárolására kell használni, nem csak azért, mert ez az egyik leghidegebb rész, hanem azért is, hogy a zacskóból kifolyó leve ne szennyezzen be más élelmiszert.

A beszélgetéshez egy séf is hozzászólt. Azt mondta, a zöldségeket és a gyümölcsöket a hűtő alsó polcán kell tárolni, nem a dobozban, és minden fióknak, polcnak megvan a saját rendeltetése - írja az Express
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.