Meghan Markle új főzőműsora: a nézők hamarosan láthatják a Netflixen

Invictus Games Reception - The Hague
PA Images via Getty Images/Invictus Games Reception - The Hague - Aaron Chown - PA Images
főzőműsor Meghan Markle Netflix
Hamarosan a nézők is láthatják Harry herceg legújabb projektjének végeredményét: Meghan Markle befejezte új főzőműsorának forgatásait, amit a Netflixen követhetnek majd figyelemmel a rajongók.

Ez év elején robbant a hír, miszerint Meghan Markle életmódguru szerepében szeretné magát újrapozícionálni, hasonlóan Martha Stewarthoz és Gwyneth Paltrowhoz. Ennek egyik fontos állomása a főzőműsor, ami a Netflixen lesz hamarosan látható. Bennfentesek szerint a forgatások rendben lezajlottak, izgatottak várják a készítők, mekkora érdeklődik fogadja majd a sussexi hercegné legújabb projektjét.

Meghan Markle új főzőműsora
Meghan Markle új főzőműsora a bennfentesek szerint ígéretes vállalkozás
Forrás: Getty Images

Meghan Markle új főzőműsora: Egy új kezdet

A hírek szerint a Suits egykori sztárjának új műsora, amelynek forgatását március körül kezdték meg, az otthon, kert és ételek témakörökre összpontosít — hasonlóan korábbi blogjához, a Tighez. Mark Borkowski PR tanácsadó szerint a közelgő sorozat „új és érdekes kezdet lehet” Markle számára.

Minden jól ment, és a felvételek elkészültek

mondta egy hollywoodi forrás szerdán, utalva arra, hogy a főzőműsor forgatásai befejeződtek, a nézők hamarosan a Netflixen láthatják majd Harry herceg feleségének legújabb vállalását. A pár első projektje a streaming platformon a „Harry & Meghan” című dokumentumfilm volt, amely részletesen bemutatta szerelmi történetüket és azt, miért hagyták el a királyi családot 2020-ban, hogy Kaliforniában kezdjenek új életet.

Meghan Markle keresztbe akar tenni a királyi családnak - királyi szakértő elemezte a döntéseit

Már többeknek feltűnt, hogy Meghan Markle nagy bejelentéseit, az utóbbi időben termékbemutatóit mindig azokra a napokra időzíti, amikor a brit királyi családnak fontos eseménye, ünnepsége van. Csak, hogy néhány példát említsünk: a Diana Awards napján mutatta be Meghan az új életmód blogját, az 'America Riviera Orchard'-ot, valamint egy új dzsemet és kutyakekszet is a piacra dobott  is kiadott a Trooping the Colour ünnepség napján. 

Elképzelhető, hogy az volt a szándéka, hogy kihasználja a legnépszerűbb napokat. Azonban, ha az én ügyfelem lenne, azt tanácsoltam volna neki, hogy vegye figyelembe a potenciális hátrányokat is, ha ezeket, a királyi család számára fontos napokat, kihasználja

 - magyarázta a szakértő, aki szerint  számos stratégia létezik a figyelem felkeltésére, és a legnagyobb hatást úgy lehetne elérni, ha kreatív és hiteles lenne – ez azonban egyik sem valósult meg Meghan Markle esetében.

Harry és Meghan nemrég két új PR szakértőt vett fel a csapatukba stratégiai tanácsadás céljából, azonban a szakértő megjegyezte tanácsadóikról: 

Úgy tűnik, hogy Meghan vagy rossz tanácsokat kap, vagy nem hallgat azokra. Az utóbbi valószínűbb.

A szakértő hozzátette, hogy Meghan látszólag nem aggódik az esetleges negatív következmények miatt, valószínűleg saját rajongói bázisa miatt, akik elsősorban azok az emberek, akik egyszerűen csak kíváncsiak arra, mi lesz a következő lépése.


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.