Damu Roland barátnő erőszak bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész brutálisan bántalmazta barátnőjét, majd bilincsben vitték el a rendőrök bérelt lakásából. A Jóban Rosszban fenegyerekét alakító Damu végleg kicsapta a biztosítékot a TV2-nél, ezért azonnali hatállyal menesztették a csatornától.

Újabb sokkoló botrányba keveredett Damu Roland. A Jóban Rossz­ban színészét bántalmazással és nemi erőszakkal gyanúsítja volt barátnője, Palácsik Tímea, aki a Blikk információi szerint feljelentést tett ellene - így Damut bevitték a XIII. kerületi rendőrségre.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=jxzzjhC5Pwomj5KR



A köztudottan hirtelen természetű színész, aki már a Hal a tortán adásában is őrjöngött vacsoravendégeivel, most volt kedvesét verte meg bérelt othhonában. Rendőrségi információink szerint a bántalmazott nőt mentővel szállították kórházba, hogy ellássák a sérüléseit. A látlelet vétele közben könnyű sérülés nyomait találták az orvosok a volt barátnő testén, de durva nemi erőszakra utaló jeleket nem. Damu lakásában házkutatást tartott a rendőrség, és csütörtökön este megkezdődött a kihallgatása. "A XIII. kerületi rendőrkapitányság eljárást indított súlyos testi sértés kísérletének vétsége miatt egy 36 éves férfi ellen. A férfi november 17-én 20 óra körül az angyalföldi lakására felment a volt barátnőjével, majd ott feltehetően több alkalommal bántalmazta a sértettet, aki segítségért kiabált. Ezt követően a férfi megfenyegette, majd elengedte a nőt, aki taxival hazament, majd felhívta egy barátját, és kihívták a mentőket. A 28 éves nőt kórházba szállították, onnan értesítette a rendőrséget, és feljelentést tett. A férfit a rendőrök az otthonából állították elő" - tudtuk meg a BRFK kommunikációs osztályán.


http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


Damut, a bérelt lakásában tartott helyszíni szemle után a Tolnai Lajos utcában lévő BRFK épületébe vitték, ahol az ifjúságvédelmi osztály foglalkozik az erőszakos közösülésekkel. Késő este a színészt meggyanúsították erőszakos közösülés bűntettével is, és állítólag őrizetbe vették, majd átszállították a Gyorskocsi utcába. Damu panasszal élt a gyanúsítás ellen, és hazugságvizsgálatot kért. A rendőrök már a színész szomszédait is kikérdezték. "Van itt egy lakása, de szerintem inkább csak kéjlaknak használta. Ezt abból gondolom, hogy ritkán járt itt" - mondta az egyik szomszéd. A színész újabb brutális tettére talán az is okot adhatott, hogy egy informátor szerint az alkohollal is problémái vannak Damunak.

A TV2 nem tétlenkedett, és azonnal menesztették a színészt a Jóban Rosszban sorozatból.

"Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a rendőrség súlyos testi sértés miatt eljárást indított Damu Roland ellen. Bár egyelőre ellentmondásosak az információk, figyelembe kell vennünk azt a tényt, hogy sajnos nem ez az első eset, hogy Roland hasonló ügybe keveredik. Így a csatorna vezetésével közösen úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban a Jóban Rosszban sorozatban nem kívánunk együttműködni a színésszel. Nagyon sok esélyt kapott már a csatornától, most azonban eljött a pillanat, hogy kimondjuk, nincs helye a TV2-nél - nyilatkozta Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.