Születés múltja család apa Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban született meg Szabó Győző második gyermeke - vajon a népszerű színész most már a békés családi életet választja az éjszakai züllés helyett?

Győző és Rezes Judit kisfia nemrég látta meg a napvilágot, a színész azonban nem volt bent a szülésnél, mert úgy érezte, nem viselné jól a látványt. Miután kórházba vitte vajúdó feleségét, Győző inkább hazament, hogy otthon várja meg az örömhírt, miszerint fia, Mihály Simon világra jött. A Valami Amerika sztárjának előző házasságából született gyermeke, Bori szintén nagyon várta öccse érkezését.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence



Győző jelenleg a Centrál színházban játszik a Jó zsaru, rossz zsaru című darabban, ahol egy nem éppen tiszta életű rendőrt alakítanak Stohl Andrással együtt. Az sem titok, hogy kollégájához hasonlóan Győzőnek is van tapasztalata a függőségekkel kapcsolatban - korábban ugyanis ő is az alkohol és a drogok rabja volt. "Voltak az életemben mélypontok, és egyszer csak azt vettem észre, hogy nyakig ülök valaminek a közepében, ami nem vezet sehova, kizárólag le a mélybe. Állandóan ittunk, buliztunk a haverokkal. Általában olyan szereket használtam, amelyekkel szedáltam magam. Idővel nemcsak az alkohol ejtett rabul, hanem a drogok is. Megvolt a tanulsága, és szerencsére időben észbe kaptam" - mondta a Hot! magazinnak a színész.

Szabó Győző úgy tűnik, jó útra tért, de nem titkolja, sosem volt könnyű leszoknia a függőségekről. A színésznek ismét apaként kell helytállnia, és érdemes messzire elkerülnie a csábító alkalmakat és az éjszakai élet kínálkozó lehetőségeit, ha családja és kisfia valóban fontosak számára.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.