börtönbüntetés színész bírósági tárgyalás Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András megtörte a csendet, és most először beszélt arról, hogy milyen büntetésre számít a jövő év május 8-ai bírósági tárgyalásán.

A színész mindenkit meglepett, amikor szombat éjjel a ValóVilág stúdiójában megjelent, és Lilu, valamint Sebestyén Balázs mellett bejelentették, hogy ő lesz a harmadik műsorvezetője a valóságshow-nak. Az RTL Klub Fókusz című műsorának hétfő esti adásában őszintén beszél érzéseiről. "Nem tudom, hogy mire számítsak. Vagy letöltendő vagy felfüggesztett börtönbüntetést kapok. A kettő között óriási különbség van. Én nem akarok zárt tárgyalást, nem akarom, hogy bárki is azt gondolja, titkolok valamit. Jöjjön oda az összes újságíró, és hallják, lássák, hogy én mit fogok mondani. Egy pillanatig sem fogok azzal próbálkozni, hogy kibújjak a felelősség alól. Azt gondolom, ez az egyetlen lehetőség arra, hogy tovább éljek, és továbbra is hiteles maradjak az emberek előtt."

Forrás: MTI
Forrás: MTI

A színész-műsorvezető számára ez nagyon fontos, hiszen a színpadon és a képernyőn is a nézők, a közönség szeretetéből él, így érthető, hogy nagyon ideges volt az élő adás előtt. "Még soha ennyire nem izgultam fellépés előtt, mint most. Főleg amiatt, hogy mit fognak szólni a nézők" - mondta kezdés előtt a Blikknek Stohl. Egy biztos, a stábtagok örömmel fogadták Stohl Andrást, amely talán nem is meglepő, hiszen tíz éve dolgozik az RTL Klub berkein belül. Éppen ezért nem is csoda, hogy az élő adás alatt hatalmas figyelemmel kísérték minden mozdulatát, talán azért, hogy megkönnyítsék neki ezt a nehéz visszatérést. Persze ez sem terelheti el a figyelmet arról, hogy a színésznek saját bevallása szerint minden áldott nap eszébe jut az a végzetes nap. "Minden áldott nap kijövök az ajtón, és be kell ülnöm az anyósülésre, hiszen el kell jutnom az egyik munkából a másikba. Vagy abban a pillanatban, hogy meglátok egy embert az utcán, eszembe jut, ő vajon mit gondol erről "- vallotta be a Fókusznak, majd azt is hozzátette, a lelkiismeret-furdalása sem hagyja nyugodni. "Ameddig csak élek, lelkiismeret-furdalásom lesz, ezt nem lehet elfelejteni. Ez nem olyan, amit majd az idő megold. Persze az idő sok mindent megold, hiszen már nem érzem úgy, hogy be kell vennem egy nyugtatót. Az idő segít napról napra tovább élni, de hogy ez soha nem fog elmúlni, az biztos."

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Stohl András a baleset óta szinte csak a munkának él, a ValóVilág első adása után sem maradt a stúdióban megünnepelni az indulást, szinte azonnal távozott egy ismerőse autójában. Még az elterelést is vállalta, ahova rendszeresen jár. "Igen, hiszen kábítószert fogyasztottam aznap este, és ilyenkor az a metódus, hogy hat hónapon keresztül kéthetente el kell járni a drogambulanciára egy pszichiáterhez " - vallott őszintén életéről Stohl András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.