Damu Roland botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több kollégája mellett Sváby András is keményen bírálta az éppen előzetesben lévő Damu Rolandot.

"Nem szoktam exmunkatársakról itt beszélni, de Damu Roland tényleg a legnagyobb büdös tapló, akivel életemben találkoztam" - ezt írta ki egy közösségi portál oldalára Sváby, aki évekig dolgozott a TV2-nél, így jól ismerheti a színészt.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Néhány éve Sváby már személyesen is megtapasztalhatta, hogy Damu nem egy földreszállt angyal, ugyanis a színész egy céges rendezvényen alkoholos állapotban több ember jelenlétében lepofozta egyik kolléganőjét. Az eset után néhány hónapra eltiltották Damut a Jóban Rosszban sorozatban való részvételtől, de más szankciót nem alkalmazott vele kapcsolatban anyacsatornája. Nem finomkodott a Blikknek nyilatkozó Varga Győző sem. "Damu egy seggfej, akinek életem eddigi legrosszabb hetét köszönhetem. A többórás üvöltözésből, amit a Hal a tortán forgatásán művelt a színész, alig került valami adásba. Mindezt azért, mert nem ő nyert" - állította Győző.

http://www.youtube.com/v/rMPef6Opzgg?fs=1&hl=hu_HU&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999

A Damu-ügy kirobbanása óta a Jóban Rosszban sorozat szereplőit letiltották mindenféle nyilatkozatról, és teljes hírzárlatot rendeltek el a színész előzetes letartóztatásával kapcsolatban. Állítólag a forgatások alatt is tilos Damuról beszélgetniük a sorozat szereplőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.