Reese Witherspoon titokzatos férfival randizik: "Teljesen odavan érte"

Reese Witherspoon
FilmMagic - Axelle/Bauer-Griffin
szerelem Reese Witherspoon randi
Egy éve sincs, hogy a színésznő és férje válását véglegesítették, máris új férfi van a láthatáron. Reese Witherspoont egy titokzatos illetővel látták randizni.

Reese Witherspoon és férje, Jom Toth 12 év után döntöttek a válás mellett, amit 2023 augusztusában véglegesítettek. Azóta a sznésznő nyilvánosan többnyire a barátaival és a rokonaival volt látható, azonban nemrég kiszúrták őt egy magas, jóképű férfi társaságában, aki határozottan nem a családtagja. 

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon újra szerelmes
Forrás: Shutterstock / Denis Makarenko

Reese Witherspoon újra randizik

A 48 éves Oscar-díjas színésznőt és a titokzatos illetőt New Yorkban látták együtt, és úgy tűnt, hogy a férfi határozottan több mint egy haver. Szemtanúk szerint a duó vadul flörtölt a Sartiano's-ban, a Little Owl-ban és a Casa Cruz-ban elköltött vacsorák során, míg mások sétálgatni látták őket Manhattan Soho negyedében, ami azt jelenti, hogy két nap alatt háromszor is randiztak. 

"Reese nem veszi félvállról a randizást" 

- mondta egy bennfentes. "Miután szakított Jimmel, elhatározta, hogy nem sieti el a dolgot, és csak akkor ugrik bele egy újabb kapcsolatba, ha teljesen biztos benne. Hallgatott a szívére, és úgy tűnik, most kizárólag ezzel a sráccal randizik." A pletykák szerint a titokzatos férfi a brit Apax cég egyik magántőke partnere, aki szintén nemrég vált el, ám Reese képviselője tagadja, hogy ő lenne az, akivel a színésznőt együtt látták.

"Új udvarlója körül még mindig nagy a titkolózás, de Reese jól érzi magát. Teljesen odavan érte, és optimista azzal kapcsolatban, hogy hová vezethet a kapcsolatuk" 

- árulta el a bennfentes. Reese-nek olyan partnerre van szüksége, aki nem a pénzére vagy a hírnevére hajt, és akinek saját élete van. "Eddig ez a fickó minden kritériumnak megfelel" - tette hozzá a forrás. "Egyértelműen túl korai még arra gondolni, hogy újra férjhez megy, de szeretne újra házas lenni. Örök szerelmet keres, és reméli, hogy ez lehet az!"

Reese Witherspoon legnagyobb örömére zöld utat kapott az Amazon Prime-tól a Doktor Szöszi (Legally Blonde) harmadik része. Több mint két évtizeddel az ikonikus vígjáték után előzménysorozat készül Elle Woodsról, amely évekkel az első film előtt, a 2001-es évek előtt játszódik, tehát a főszereplő gimnáziumi éveit követi. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.