Németh Kristóf válás Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint vége Németh Kristóf házasságának. Most viszont úgy tűnik, az ünnepeket mégis feleségével tölti a színész - mégis van esély a kibékülésre?

A Barátok közt Kertész Gézájának fiatal felesége augusztusban összepakolt, és nyelvtanulásra hivatkozva Angliába utazott - kisfiát és férjét pedig Budapesten hagyta. Most, hogy nyilvánosságra került házasságuk összeomlása, az is kiderült, hogy Niki új szerelemre talált - az ünnepeket viszont úgy tűnik, mégis együtt töltik.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Biztos, hogy együtt töltjük a karácsonyt! Ha nem is mind a három napot persze, de a szentestét biztosan. Ebben már hónapokkal ezelőtt megállapodtunk Nikivel, a család ugyanis mindannyiunk számára szent dolog!" - mondta a Blikknek Németh Kristóf, aki nejével megállapodást kötött a gyermekük, Lóci érdekében.

Állítólag a pár szakításában egy harmadik személy játszott közre, de Kristóf azt is elmondta, hogy a gondok már jóval korábban megjelentek. "Egy ideje már nem volt minden rendben a kapcsolatunkkal, és talán egy kicsit későn kaptunk észbe"- nyilatkozta a színész.

Kristóf és Niki számára kisfiuk a legfontosabb - ezért is döntöttek úgy, hogy a kicsi nem költözik el az édesanyjával, hanem a történtek ellenére a saját szobájában, a saját környezetében marad, és ezért is fogadták meg, hogy ha törik, ha szakad, hármasban töltik a karácsonyt.

Németh Kristóf azt is elárulta, reménykedik abban, hogy Nikivel való kapcsolata nincs még teljesen veszve. Talán pont a szeretet ünnepe lehet az, amely újra összehozza őket...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.