David Beckham foci Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A focikirály és divatmániás neje nemrég megosztott néhány igen érdekes információt a magánéletükből.

Victoria és David Beckham élete nyitott könyv - gyakorlatilag naponta olvashatunk meglepő információkat a pár magánéletével kapcsolatban. Most azonban ők maguk árultak el néhány intim titkot házasságukról - tudtuk meg a Borsból.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Victoria mindig nyitva hagyja a fiókjait - árulta el Beckham -, és soha nem tekeri vissza a fogkrém kupakját. De a saját fürdőszobájában azt csinál, amit akar. Elég rendetlen, de hagyom őt, hadd csinálja" - vallotta a középpályás focista.

"Tényleg rendetlen vagyok - tette hozzá az énekes-divattervező -, tiszta, de rendetlen. Szerencsénk van, hogy megengedhetjük a külön fürdőszobát. Davidé sötét fából készült bútorokkal van tele, férfias fürdő, amelyben elöl vannak a tisztálkodószerek, az enyém nagyon modern, a fekete és a fehér színek uralják" - mondta az egykori Spice Girl.

Victoria joggal tartott az amerikai konyhától, így amióta a tengerentúlon élnek, méginkább odafigyel alakjára. "Mindennap a konditeremben kezd és nyolc kilométert teljesít a futópadon. Én utálok úgy futni, hogy nem jutok sehova, ezért inkább a szabadban szeretek mozogni. Leginkább késő este megyek ki kocogni egy kicsit, vagy este ruccanok le Victoriával a konditerembe, van egy nagyon jó hely a házunkhoz közel" - nyilatkozta David.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.