A History csatorna döntése alapján nem kerülhet képernyőre a Katie Holmes főszereplésével készült Kennedy családról szóló minisorozat.

A dollármilliókból készült nyolcrészes sorozatban - mely tavasszal került volna képernyőre - Katie alakította John F. Kennedy elnök feleségét, Jackie-t, Greg Kinnear pedig az amerikai elnököt. A sorozatot állítólag azért nem akarja leadni a csatorna, mert hiába a nagyszerű minőség és a szereplőgárda, a film történelmileg igen sok helyen pontatlanul mutatja be az eseményeket.

AFP

"Nagyon sajnáljuk, hogy nem férünk bele a History Channel terveibe, de ennek ellenére bízunk abban, hogy a televíziónézőknek az Egyesült Államokban valamikor a jövőben lehetőségük lesz a sorozat megtekintésére" - mondta a filmet készítő cég szóvivője. A sorozatot azóta megvásárolta egy kanadai cég, így ott minden bizonnyal hamarosan műsorra tűzik az érdekesnek ígérkező filmet.

 

 

Katie is nagyon csalódott a dolgok alakulása miatt, hiszen tavaly júliusban, a forgatás során még azt nyilatkozta, hogy felettébb érdekesnek és szórakoztatónak tartja a munkát, különösen a ruhákat, melyeket viselnie kell.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Apa lett a szívtipró színészhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-apa-lett-a-szivtipro.html Újabb világsztár költözik Budapestre!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-ujabb-vilagsztar-koltozik-budapestre.html Szíj Melindának nincs nyugta!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-szij-melindanak-nincs-nyugta.html Heidi Klum és családja a Los Angeles Lakers-nek szurkol!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110110-heidi-klum-es-csaladja-a-los-angeles-lakersnek-szurkolt.html Íme 2011 legocsmányabb lábbelije!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110107-ime-2011-legocsmanyabb-labbelije.html Ez lesz 2011 divatszíne!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110106-ez-lesz-2011-divatszine.html A 4 legstílusosabb first ladyhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20101202-a-4-legstilusosabb-first-lady.html