Férfidajkát kapott a meleg sztárpár gyermeke!

Elton John meleg pár béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elton John nem véletlenül választott gyermekének férfidadát - a nőket ugyanis hosszú távon nem képes elviselni.

Kényes téma, hogy egy meleg pár nevelhet-e gyereket. Sokan azt mondják, ez árt a kicsinek, mások szerint csak a szeretet a fontos, amely körülveszi a gyermeket. Karácsonykor egy béranya adott életet Zacharynak, Elton John gyermekének, akiről állítólag azóta férfi bébiszitter gondoskodik.

AFP
AFP

Sokak szerint azért kelt ellenérzéseket, ha két férfi nevel egy gyermeket, mert a kicsi körül teljesen hiányozni fog az anyamodell. Kimaradnak az életéből a szülői szerepek, a hagyományos nevelés, a családmodell. A szakemberek szerint azonban pusztán csak az a fő, hogy a gyermek szeretetteljes légkörben, kiegyensúlyozott körülmények között nőjön fel - és persze azt se felejtsük el, hogy a kicsik számára a válás is nagy törést jelent.

Elton John örökbefogadásával kapcsolatban azonban felmerül egy komoly probléma: az énekes már 63, párja pedig 48 éves - így köztük és a kicsi között több generációs különbség húzódik. Bennfentesek szerint az angol sztár és partnere alig veszik ki a részüket a nevelésből - helyettük mindent a személyzet végez. Elton pedig hamarosan ismét turnézni fog, így felmerül a kérdés: hogyan tekint majd rá apaként a kis Zachary?

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.