Való Világ 4 Alekosz Szandika sztár villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büntetést büntetésre halmoznak a villalakók. Először Éva szegte meg a ValóVilág szabályait, s a romantikus születésnapon Jerzy is kihúzta a gyufát. Szandika idegeskedik, Olivér stresszes a szerelme és a szex hiánya miatt. Zsófika pedig láthatatlanul kavarja az eseményeket maga körül.  

A centik és a büntetés

A cím nem Jerzy pezsgőfürdőben kitüremkedő szerszámára, hanem a kamera letakarása miatt kapott büntetésre utal. A nézők a mai napon úgy döntöttek, hogy az Ámor nyilát nem is olyan régen elkapó Gigi és Jerzy innentől számított 10 napon keresztül nem közelíthetik meg egymást 2 méternél jobban. Minden bizonnyal elég hátrányosan fogja őket érinteni az ölelés és a csókok hiánya, ugyanúgy, mint a már közel két hete depressziós Olivért vagy a szintén büntetést kapó Évát. Oli egyre nehezebben tudja kontrollálni Enci hiányát és az emiatt keletkezett feszültséget, hajlamos ok nélkül villatársain levezetni. A helikopteres kiruccanás után visszatérő párost kíváncsian kezdték faggatni társaik. Ekkor megtudhattuk, hogy bizony a teremtő nem spórolt a centikkel, amikor VV Jerzyt megalkotta.


Szandika kiakadt


Szandika az igazmondó hintában kifejtette véleményét Ráczék esélyeiről, s arról, hogy ő bizony Gigire teszi majd a jelet. Ezt személyesen akarta közölni a testvérpár lánytagjával, de mivel aludt, a többiek már suttyomban továbbadták Szandi szavait. Ezen a szilikoncsoda kiakadt, a tőle már megszokott stílusban, obszcén kifejezésekkel tarkítva küldött el mindenkit melegebb éghajlatra. Ezután sorjában kérdőre vonta az éppen közelében levő embereket, majd az Anikóval kialakult vita után, a nyugiszobában megbeszélte az egészet Gigivel. A kiabálás kirobbantója megint a legszürkébb egérke, Zsófi volt, aki a már jól megszokott 2-3 szavas odabökéseivel sikeresen ugrasztotta a "gumioroszlánt". Ezután páran a hintában még kérdezgették egymást, majd visszakanyarodtak oda, ahol egy nappal azelőtt tartottak, immáron kiegészülve az új VV-álompárral.



Szerelem ez vagy csak taktika?

Többeknek kezdi bökni a csőrét, hogy a testvérpár Jerzyvel kiegészülve új triumvirátust hozott létre, ami szerintük megkönnyíti valamelyikük számára a fődíj megszerzését. Szandika többször is hangoztatta, hogy ő egy párbaj során megpróbálja majd szétrobbantani a csapatot, holott azért az Oli, Alek, Éva, Dika kvartett is eléggé egy húron pendül. Béci újfent kiállt az igazáért, a riportszobában elmondta: soha nem beszélte meg a húgával, hogy kire rakják a jelet, nem úgy, mint néhány villatársuk.


Színházasdi

A tegnapi napra az a feladat jutott, hogy játsszák el, mi lehetett Gigi és Jerzy közt a luxusszállodában. Először a Szandika-Gombár párosé volt a porond, látszólag mindenkit megfogott az erősen humoros oldalról megközelített produkció. A következő duó Éva és Alekosz volt, ahol inkább az érzelmi szál volt a domináns. Alekosz jó szokásához híven megint átzuhant a ló túloldalára, ami Éva nyakának csókolgatásánál tetőzött. Ezt a torzonborz törtető eléggé nehezményezte, mondván, hogy szerelme mit szólhat ehhez a katódcsövek fényesebbik oldalán. Alekosz nehezen vette a lapot és többszöri nekifutásra megpróbálta megbeszélni a történteket. Egyelőre a konklúzió talán annyi lett, hogy az immáron szerelemmel teli Alekosz inkább sehogy sem közeledik, nem kell neki se puszi, se ölelés, ha mást úgysem kaphat. A keddi adásban Lacit hozzávetőlegesen annyit láttuk, mint egy medvét téli álom idején. Olivér kapucniban ólálkodott, de szegény párja hiánya miatt maximum olyan lelkesedéssel tette mindezt, mint akit megcsípett egy maláriás szúnyog. Hiányzik neki a szeretkezés, az ölelés, a törődés, amit persze Alekinno barátja egy jó pofa sörrel akart felejtetni, vajmi kevés sikerrel.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.