Christiano Ronaldo nem szeret pelenkázni

Ronaldo Cristiano Ronaldo focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülőnek lenni nagyszerű dolog, de néha kellemetlen perceket is át kell élnie egy lelkes édesapának.

A sztárfocista, Christiano Ronaldo hat hónap után először beszélt az apasággal járó teendőkről. "Természetesen szoktam pelenkát cserélni. Nem ez a világ legfantasztikusabb dolga, de minden szó nélkül megcsinálom" - vallotta a sportoló.

AFP
AFP

Ronaldo jelenleg azt tervezi, hogy feleségül veszi barátnőjét, az orosz fehérneműmodellt, Irina Shaykt, mert fontos számára fia jövője, és szeretné, ha gyermeke igazi családban nőhetne fel. "Nem bánnám, ha ő is focista lenne, de lesz, ami lesz" - mondta a sokmillió dollárt érő Real Madrid-sztár. A sportoló - akinek a kicsi nevelésében édesanyja és két nővére is segít - már megkezdte fia bevezetését a sport világába. "A fiam minden este korán fekszik, de édesanyám mesélte, hogy az egyik esti meccsünk alatt a baba nem bírta abbahagyni a sírást, majd lőttem egy gólt, és a kicsi öt percen belül elaludt. Az én fiam, ez nem vitás!" - vallotta a sztárfocista.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.