pornószínésznő Jesse James Sandra Bullock megcsalás botrány tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de mégis igaz: a gyönyörű és sikeres Oscar-díjas színésznő helyett egy agyontetovált nőben látja a Nagy Ő-t Sandra Bullock exférje.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jesse James végül kitartott a legkedvesebb szeretője, Kat Von D oldalán, akiről a férfi már hónapokkal ezelőtt is úgy nyilatkozott, hogy a nőben megtalálta álmai asszonyát. De ha ezek a vallomások nem viselték meg eléggé a megtépázott önbizalmú Sandra Bullockot, most minden bizonnyal méginkább elment a kedve a kapcsolatoktól. Jesse és Kat ugyanis eljegyezték egymást!

"A sajtó és az emberek sokszor ítélnek helytelenül. Az én esetemben is ez történt. 2010 gyakorlatilag életem legjobb éve volt. Beleszerettem a legjobb barátomba, egy igazán csodás asszonyba, aki támogat és mellettem áll. Sosem éreztem még hasonlót. Miatta érzem minden reggel, hogy érdemes felkelnem. És a mennyekben járok, mert igent mondott, amikor megkértem a kezét" - vallotta Jesse James.

Christiano Ronaldo nem szeret pelenkáznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-christiano-ronaldo-nem-szeret-pelenkazni.htmlCiki volt Jennifer Aniston frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110120-jennifer-aniston-frizuraja.htmlGregor Bernadett kiborult, és beperli Nacsáékathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-gregor-bernadett-kiborult.htmlTolvai Reni nyereményautóját nem vezetheti Kállay-Saunders András!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-megasztar-tolvai-reni-atvette-nyeremenyautojat.htmlA drasztikus szexhiány veszélyeihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110119-sok-hazaspar-tul-faradt-a-szexhez.html4 tipikus ok, amiért a férfiak megcsalják a feleségükethttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110118-4-tipikus-ok-amiert-a-ferfiak-megcsaljak-a-feleseguket.htmlAz igazi gyönyör forrása: találd meg a G-pontodat!http://www.life.hu/szeress/szex/20110117-kalandozas-a-gpont-korul.htmlSzexszel a betegségek ellenhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110114-a-szex-es-a-hosszu-elet-titka.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.