Szandika: "Mekkora görény vagy Éva!"

Éva Alekosz Szandika VV4 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hangzott el a telt ajkú lány szájából a dühös mondat, amit a törtető lány ellen érzett. Éva egy díjátadás keretében nyerte el a "slampos" címet, ami után úgy próbálta védeni magát, hogy közben barátnőjét, Szandikát rágalmazta.

Éva bocsánatot kért Jerzytől

Éva gondolatai a nap 24 órájában a kiválasztás körül forognak. Jerzy eddig lapított, a hangját nem lehetett hallani, viszont mióta Béci visszatért a villába a győztes párbajról, hirtelen megeredt a nyelve. Hiába! Lassú víz, partot mos. A villa is hangos a vitájától, amit Évával folytat, ám a szőke fürtös lány erőt vett magán, hogy elássák a csatabárdot. A törtető lány megtette az első lépést, bocsánatot kért a vetkőző fiútól, aki elfogadta a megadást jelentő fehér kendőt.


Őszinteségi terápia

A villalakóknak egymás külső adottságait kellett jellemezni. A görög hódolóban nem csalódtunk, hozta a formáját és pontról pontra kielemezte szerelme, Éva testét. Alekoszról Béci mondott véleményt - persze az öntelt Rácz úr nem fogta vissza magát -, amitől a görög amorózó irul-pirult. Ezek után taktikai megbeszélést hívott össze a négyes brigádnak, és egy ütős tervet eszelt ki Béci és társai ellen. Közben Szandika napraforgónak érzi magát: arra fordul, amerre a nap süt. Nem jár nyitott szemmel, és a mérleg az ő állapotától függően billeg ide-oda.



Katus Attila több szakértővel együtt érkezett a luxusbörtön rabjaihoz. Állapotfelmérésen, terhelésen vettek részt. Jerzy 3 hónap alatt 10 kg-ot szedett fel, de még így is egy élsportoló kondíciójával bír. A villa kiképző mesterének, Lázár Lászlónak kellett visszavenni az ütemből. A görög csődörre büszke volt Attila, viszont a szilikoncsodának ismét sírásra görbült a szája.


Éva és Szandi egymásnak esett

Villa Oscar-díjátadás: a legszürkébb lakó címet a tolerancia atyja, Laci nyerte el. Bumburnyák kategóriában Jerzy vitte el a pálmát. A legpökhendibb kategória Bécit illeti meg, ez esetben Alekosz volt a díjátadó, aki nagyon megtekerte a hozzáfűzött mondandóját, amit a rappersrác viccesnek talált. A botrány most sem maradhatott el, hiszen kell a dráma: a slampos díjat Éva kapta meg, aki egyből saját védőbeszédbe kezdett, mindezt úgy, hogy bemártotta társát, Szandikát. A plasztikcica kikelt magából, és "görénynek" nevezte a szókimondó csabai csajt.

A gerlepár vágyai pattanásig feszülnek

A villában izzik a levegő. A fogadalom betartása - miszerint Gigi és Jerzy nem ungabungáznak a villa falain belül - egyre nehezebb. Mikor a nyugiszobába elvonultak, Gigi finoman, a női társadalmat megszégyenítő stílusban kérdezett rá szerelmétől, hogy szeretné-e összegyűrni a lepedőt vele. Végül csak "ruhaszexelés" történt, ha van ilyen. Tulajdonképpen húzták egymás agyát, érintésekkel, forró csókokkal korbácsolták fel egymás vágyait.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.