Mindenki ledöbbent, amikor a ValóVilág két barátnője nemcsak lelkileg, hanem testileg is közel került egymáshoz.

Az RTL Klub BeleValó Világ keddi adásából mindenki megbizonyosodhatott róla, hogy több van a plasztikcica és a rosszkislány között, mint barátság, hiszen Anikó testi örömökben részesítette Szandikát. Habár a "légyott" elég kínosan-vihogósra sikerült, annyi biztos, hogy szexuális kapcsolat volt köztük.

RTL sajtóklub


Anikó, az igazi rosszkislány

Az ember azt hinné, hogy a fekete démon már nem tudja meglepni a nézőket, ám ezek szerint mégis tud újat mutatni. Miután a potenciális fiúk - akikbe beleszerethetett volna - elfogytak, most a lányokra veti ki a hálóját. Barátai teljes döbbenettel fogadták a Szandikával töltött "pásztorórát", hiszen ők nem ismerték Anikónak ezt az oldalát. A lány két legjobb barátja, Kovács Anett és Megyeri Nándor, a Belevaló Világ szerdai adásában elmesélték, hogy nem tudnak arról, Anikó a lányokhoz (is) vonzódna. Szerintük pusztán szeretetéhségről van szó.

Nem Szandika az első

Anikó villabeli legjobb barátnője, Zsófi azonban nem lepődött meg annyira. A naiva ugyanis tudta, hogy Anikó volt már nővel. "Mesélt arról, hogy volt már szexuális kapcsolata lánnyal, azt azonban nem mondta el, hogy ez alkalmi viszony volt, vagy pedig komoly kapcsolat. Bent nem akart erről beszélni, csak annyit mondott, hogy lefeküdt már nővel. Mielőtt megtudhattam volna a részleteket, azt mondta, hogy ezt a beszélgetést majd kint folytatjuk" - mesélte Zsófi, aki azt is hozzátette, hogy ennek ellenére furcsának találja, amit Anikó tett. "A mai modern világban szerintem ezt lehet tolerálni, de én biztosan nem tennék ilyet. Elhiszem, hogy hatalmas a szeretethiány, de ez nekem már akkor is sok" - mondta a naiva.


Papp Noémi


Kelemen Anna társkeresőn árulja a testét?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110303-kelemen-anna-az-egykori-playmate-egy-tarskereson-arulja-testet.html VV4: Éva hatalmasat koppant!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-valovilag4-szandika-gyulolkodik-alekosz-pedig-ejtette-evat-aki-hatalmasat-koppant.html Nem beszélhet titkos múltjáról Béci a villában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-vv4-becinek-tilos-beszelnie-botranyos-kinti-eleterol-a-villaban-.html Elveszítheti a másik lábát is a híres színésznő!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110304-elveszitheti-a-masik-labat-is-a-hires-szineszno.html Kapócs Zsóka szerelme egy befolyásos politikushttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110304-kapocs-zsoka-szerelme-habony-arpad.html VV4: Robbant a bomba Anikó és Éva közt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110303-vv4-robbant-a-bomba-aniko-es-eva-kozt.html Gaga topmodellnek állthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110303-lady-gaga-thierry-mugler-kreacioit-mutatja-be.html Nappal anya, éjjel partiarc? - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110303-racz-zsuzsa-lehetek-partyarc-a-gyerek-mellett-terezanyu-velemenye.html Neked melyik szexpóz a legjobb?http://www.life.hu/szeress/szex/20110303-szex-es-parkapcsolat-teged-melyik-szexualis-poz-juttat-a.html A botox a szexuális zavarokat is kisimítjahttp://www.life.hu/szeress/szex/20110302-a-botox-a-szexualis-zavarokat-is-kisimitja.html Így kezeld, ha a férjed pornót néz szex helyetthttp://www.life.hu/szeress/szex/20110301-igy-kezeld-ha-a-ferjed-pornot-nez-szex-helyett.html