Dél-Amerika Columbia luxushotel Horváth Éva Viasat3 Reality Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő este kiderül, hogyan taktikáznak és csábítják el egymást hazánk feltörekvő celebjelöltjei a Viasat3 új műsorában, az Éden Hotelben.

Március 7-én este megnyitja kapuit az Éden Hotel a Karib-tenger partján és lehetőséget ad vendégeinek, hogy egzotikus körülmények között, a szórakozás és a luxus élvezete mellett harcba szálljanak a játék fődíjáért.

Viasat
Viasat

Horváth Éva


Az izgalmas és erotikus kalandoktól sem mentes produkciónak Horváth Éva lesz a műsorvezetője, aki kihívásnak tekintette a feladatot. "A reality műfajában még nem dolgoztam, így nekem is szokni kellett az új szituációt, helyzetet, a stábot, mert szinte alig ismertem valakit a sminkes-fodrászomon kívül. Mivel szuper volt a csapat, könnyen beilleszkedtem, alkalmazkodtam hozzájuk és a szituációkba is beleszoktam" - mesélt élményeiről a Stop.hu-nak az egykori szépségkirálynő.



A lakók kezdetben tízen lesznek, öt lány és öt fiú költözik be. Céljuk nem más, minthogy minél előbb párt találjanak maguknak. A dolguk eleinte egyszerű lesz, az élet azonban nem áll meg, állandóan újabb vendégek érkeznek közéjük, akik szintén nem akarnak mást, mint párra lelni és bent maradni a játékban. A szabály egyszerű, aki egyedül marad, az kiesik.

Viasat
Viasat


Ebben a műsorban nem a nézők döntik el, hogy kinek mi lesz a sorsa, hanem a napi történések, a konfliktusok alakítják a végkifejletet. A hotel játékosai taktikáznak, szövetkeznek és befolyásolják, hogy ki maradhat és kinek kell mennie. Döntéseik persze nem várt következményekkel is járhatnak. Ez nem egy átlagos reality, hanem szinte már szappanopera, amelyben nem elég, ha valaki jól néz ki vagy szórakoztató, a fejét is használnia kell. Ez egy igazi stratégiai játék. A győztes pár a játék végén akár 25 millió forintos fődíjjal térhet haza.

Viasat
Viasat

VV4: Anikón átlátnak villatársaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110306-vv4-anikon-atlatnak-villatarsai-es-ketszinunek-tartjak.htmlTragédia! Gyászol a szépséges színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110306-dobo-kata-gyaszol-titokban-tartotta-edesapja-halalat-a-szineszno.htmlTaktikázás a köbön: Szandika megy párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110305-7-kivalasztas.htmlBritney: "A szajha visszatért, és jobb, mint valaha"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110305-a-v-magazin-fotozta-britney-spearst-aki-kijelentette-a-szajha.htmlVV4: Éva nem kívánja Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110304-vv4-elkeszultek-a-villa-slagerek.htmlRobbie Williamsnek titkos viszonya volt a szupermodellelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110304-robbie-williams-es-naomi-cambell-titkos-viszonya.htmlMónikát még mindig pénzeli az RTL Klubhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110304-monika-penzt-kap-az-rtl-klubtol.htmlOroszlán Szonja: "Gyenge nőnek lenni jó dolog" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110306-oroszlan-szonja-gyenge-nonek-lenni-jo-dolog-szily-nora.html5 ok, amiért a nő biztos, hogy félre fog lépnihttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110304-parkapcsolat-szerelem-miert-csaljak-a-nok-a-parjukat.htmlFábry Sándor 57 évesen apa lett?http://www.life.hu/anyaskodj/20110307-fabry-sandor-apa-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.