Hétfő este kiderül, hogyan taktikáznak és csábítják el egymást hazánk feltörekvő celebjelöltjei a Viasat3 új műsorában, az Éden Hotelben.

Március 7-én este megnyitja kapuit az Éden Hotel a Karib-tenger partján és lehetőséget ad vendégeinek, hogy egzotikus körülmények között, a szórakozás és a luxus élvezete mellett harcba szálljanak a játék fődíjáért.

Viasat
Horváth Éva


Az izgalmas és erotikus kalandoktól sem mentes produkciónak Horváth Éva lesz a műsorvezetője, aki kihívásnak tekintette a feladatot. "A reality műfajában még nem dolgoztam, így nekem is szokni kellett az új szituációt, helyzetet, a stábot, mert szinte alig ismertem valakit a sminkes-fodrászomon kívül. Mivel szuper volt a csapat, könnyen beilleszkedtem, alkalmazkodtam hozzájuk és a szituációkba is beleszoktam" - mesélt élményeiről a Stop.hu-nak az egykori szépségkirálynő.A lakók kezdetben tízen lesznek, öt lány és öt fiú költözik be. Céljuk nem más, minthogy minél előbb párt találjanak maguknak. A dolguk eleinte egyszerű lesz, az élet azonban nem áll meg, állandóan újabb vendégek érkeznek közéjük, akik szintén nem akarnak mást, mint párra lelni és bent maradni a játékban. A szabály egyszerű, aki egyedül marad, az kiesik.

Viasat


Ebben a műsorban nem a nézők döntik el, hogy kinek mi lesz a sorsa, hanem a napi történések, a konfliktusok alakítják a végkifejletet. A hotel játékosai taktikáznak, szövetkeznek és befolyásolják, hogy ki maradhat és kinek kell mennie. Döntéseik persze nem várt következményekkel is járhatnak. Ez nem egy átlagos reality, hanem szinte már szappanopera, amelyben nem elég, ha valaki jól néz ki vagy szórakoztató, a fejét is használnia kell. Ez egy igazi stratégiai játék. A győztes pár a játék végén akár 25 millió forintos fődíjjal térhet haza.

Viasat

VV4: Anikón átlátnak villatársaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110306-vv4-anikon-atlatnak-villatarsai-es-ketszinunek-tartjak.html Tragédia! Gyászol a szépséges színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110306-dobo-kata-gyaszol-titokban-tartotta-edesapja-halalat-a-szineszno.html Taktikázás a köbön: Szandika megy párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110305-7-kivalasztas.html Britney: "A szajha visszatért, és jobb, mint valaha"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110305-a-v-magazin-fotozta-britney-spearst-aki-kijelentette-a-szajha.html VV4: Éva nem kívánja Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110304-vv4-elkeszultek-a-villa-slagerek.html Robbie Williamsnek titkos viszonya volt a szupermodellelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110304-robbie-williams-es-naomi-cambell-titkos-viszonya.html Mónikát még mindig pénzeli az RTL Klubhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110304-monika-penzt-kap-az-rtl-klubtol.html Oroszlán Szonja: "Gyenge nőnek lenni jó dolog" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110306-oroszlan-szonja-gyenge-nonek-lenni-jo-dolog-szily-nora.html 5 ok, amiért a nő biztos, hogy félre fog lépnihttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110304-parkapcsolat-szerelem-miert-csaljak-a-nok-a-parjukat.html Fábry Sándor 57 évesen apa lett?http://www.life.hu/anyaskodj/20110307-fabry-sandor-apa-lett.html