börtönbüntetés színész Stohl András Való Világ letöltendő ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyosbította az ügyészség a vádat Stohl András színész ellen abban a perben, amely az általa okozott baleset miatt indult ellene. Az ügyész letöltendő börtönt kért, de a színész és ügyvédje azt mondta, hogy a legtöbb, amiben reménykednek, a felfüggesztett szabadságvesztés.

A vád az után módosult, hogy kiderült, maradandó egészségkárosodást szenvedett a balesetben megsérült idős férfi. A bíróság délután egy órakor hirdetett ítéletet az ügyben, amelyben Stohl Andrást két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, első fokon.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]


Stohl ellen "súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével" indult bírósági eljárás, miután tavaly májusban ittasan vezetve balesetet okozott: Fót felé hajtva áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szabályosan haladó autóval. A balesetben egy idős férfi súlyosan megsérült, hárman pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Stohl András peréről bővebben itt olvashatsz


Forrás: origo


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.