Kimutatta a foga fehérjét a Rácz testvérpár - a vasárnapi párbaj után úgy tűnik, Béci barátsága és Gigi szerelme Jerzy iránt csak színjáték volt.

Fotó: Mudra László [origo]

A Blikk szerkesztőségében Béci kifakadt Jerzy viselt dolgai miatt, és Gigit - úgy tűnik - nem érdekli szerelme, mivel annak ellenére, hogy bátyjához szíves-örömest visszaköltözött volna a "luxusbörtönbe", addig Jerzyért már vonakodva tette meg ugyanezt. A napilap információi szerint Gigi a párbaj után kijelentette: nem költözik be a villába, hiszen kiesett a testvére, majd később meggondolta magát. Jerzy semmit sem tud az egészről, és minden bizonnyal igencsak szíven ütné, ha tudná, hogy Gigi ennyire semmibe veszi.


"Egy idő után már az agyamra ment, hogy Jerzy felvette az én szokásaimat, és állandóan követett mindenhova. Ha kimentem edzeni, jött utánam, ha bementem hasazni, követett oda is, ha elkezdtem takarítani, egy pillanat múlva már ott termett ő is. Nem értem, miért utánozta minden egyes mozdulatomat, de sokszor már menekültem előle" - fakadt ki Béci.

rtlklub.sajtoklub.tv

Jerzy nővére is tisztában van a dolgokkal, és nagyon félti öccsét a Rácz testvérektől. "A barátaink mindig mondták, hogy Gigi szerelme Jerzy iránt nagy kamu. Én próbáltam hinni abban, hogy való­diak az érzései, de most már nem tudom, mit gondoljak. Jerzy ragaszkodik hozzájuk, mert szeretne egy igazi család tagja lenni, és nem csodálkozom, hogy a példaképének tartotta Bécit. Az első pofont a kihíváskor kapta Bécitől, hatalmas csalódás volt neki az, hogy rá tette a kendőt. Ez azonban sajnos várható volt, ahogy az is, hogy Gigi össze fogja törni Jerzy szívét" - vallotta Jerzy nővére, Rysarda.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Fülledt erotika az Éden Hotelben! Niki először Alízzal, majd Krisztiánnal csókolózikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110419-fulledt-erotika-az-eden-hotelben-niki-eloszor-alizzal-majd-krisztiannal.html VV4: Olivér, Gigi, Zsófi visszaköltözött a villába!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-vv4-oliver-gigi-zsofi-visszakoltozott-a-villaba.html VV Éva lepatkányozta Zsófit! - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-vv-eva-lepatkanyozta-zsofit-aki-emiatt-nem-birja-video.html Nicolas Cage botrányos hétvégéjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-letartoztattak-nicolas-caget.html Hatalmas bulival ünnepelte szingliségét az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-christina-aquilera-elvalt.html Milliókat keresnek a ValóVilág kiesőihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-milliokat-keresnek-a-valovilag-kiesoi.html VV4 párbaj: Erre senki sem számított - Jerzy kiejtette Bécit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110417-vv4-parbaj-erre-senki-sem-szamitott.html VV4: Jerzy vezet a párbajon!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110417-vv4-jerzy-vezet-a-parbajon.html Csillag születik 3: Az új Bikicsunáj már megvanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110417-csillag-szuletik-3-az-uj-bikicsunaj-mar-megvan.html