rivalizálás VV Gigi VV Jerzy Való Világ VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kimutatta a foga fehérjét a Rácz testvérpár - a vasárnapi párbaj után úgy tűnik, Béci barátsága és Gigi szerelme Jerzy iránt csak színjáték volt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A Blikk szerkesztőségében Béci kifakadt Jerzy viselt dolgai miatt, és Gigit - úgy tűnik - nem érdekli szerelme, mivel annak ellenére, hogy bátyjához szíves-örömest visszaköltözött volna a "luxusbörtönbe", addig Jerzyért már vonakodva tette meg ugyanezt. A napilap információi szerint Gigi a párbaj után kijelentette: nem költözik be a villába, hiszen kiesett a testvére, majd később meggondolta magát. Jerzy semmit sem tud az egészről, és minden bizonnyal igencsak szíven ütné, ha tudná, hogy Gigi ennyire semmibe veszi.

Eleged van a pasikból? Kipróbálnád lánnyal? Nézd meg, milyen buktatói vannak websorozatunk új részében!




rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Jerzy nővére is tisztában van a dolgokkal, és nagyon félti öccsét a Rácz testvérektől. "A barátaink mindig mondták, hogy Gigi szerelme Jerzy iránt nagy kamu. Én próbáltam hinni abban, hogy való­diak az érzései, de most már nem tudom, mit gondoljak. Jerzy ragaszkodik hozzájuk, mert szeretne egy igazi család tagja lenni, és nem csodálkozom, hogy a példaképének tartotta Bécit. Az első pofont a kihíváskor kapta Bécitől, hatalmas csalódás volt neki az, hogy rá tette a kendőt. Ez azonban sajnos várható volt, ahogy az is, hogy Gigi össze fogja törni Jerzy szívét" - vallotta Jerzy nővére, Rysarda.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.