Gigi a szexvideói és a műsorvezetés után most énekesnő akar lenni

VV Gigi Alekosz énekesnő VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Gigi tudja, mit akar. Élvezi a csillogást és a celeblétet, és nem tágít a reflektorfényből. Most az Alekosznak való egyik műsorvezetője, de későbbi tervei között az éneklés is szerepel.

Mindent megtesz a 21 éves Gigi, hogy kihasználja a hirtelen jött népszerűségét. Az egykori villalakó újabb merész lépésre szánta el magát: énekes szeretne lenni - írja a Blikk.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


"Szeretek műsorvezetőként dolgozni, de vannak más irányú terveim is. Korábban énekeltem. Úgy érzem, hogy ezen a téren is sikeres lehetek" - mondta Gigi a Blikknek. "Persze tisztában vagyok ennek a szakmának a nehézségeivel is. Rendszeresen fogok énektanárhoz járni, hogy képezzem magam" - tette hozzá a barna celeblány.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A kérdés már csak az, hogy szólóban vagy testvérével, Bécivel, esetleg egy saját együttessel tervezi Gigi az érvényesülést. "A testvéremmel fogok zenélni. Ő rappel majd, én pedig énekelek. A populáris zene közel áll a szívemhez. A 'rihannás' vonalat akarom képviselni majd" - vallotta be a ValóVilág egykori szereplője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.