holdfogyatkozás fotó égbolt különleges esemény Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 15-én este egy különösen szép teljes holdfogyatkozásnak lehettünk szemtanúi. Sokan készültek rá, és elhagyva a fényes nagyvárosokat, a természetben, vagy a kertjükből fotózva örökítették meg ezt a ritka égi jelenséget.

A Life.hu olvasóit is megihlette a tiszta égbolton megfigyelhető ritka esemény. Somos András Pestszentlőrincen örökítette meg a fogyó Hold különleges arcait.




Gallusz Niki nyíltan vállalja leszbikus szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-gallusz-niki-lebukott-leszbikus-szerelmevel-akivel-egyutt-is-elnek.htmlFilm készült a világhíres bokszbajnokrólhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110615-film-keszult-vitali-klitschkorol.htmlII. Erzsébet a lovagokat ünneplihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110614-ii-erzsebet-a-lovagokat-unnepli.htmlShakira a koncertjén izgatta szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-shakira-a-szinpadon-hastancaval-izgatta-focista-szerelmet-gerard-piquet.htmlAlekosz őszintén bevallott mindent!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110601-alekosz-felvaltja-a-nyeremenyet-otszazasokra-veronikaba-pedig-nem-szerelmes-.htmlBúcsúturnén a Scorpionshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110601-2011-bucsu-turnen-a-scorpions.htmlGregor Bernadett újra szerelmes - de nem Magyar Attilábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110530-frizbi-gregor-bernadettet-visszafogadta-ferje-keleti-gyorgyi-pedig-gyogyszerfuggo-volt.htmlCaramel és Trokán Nóra egymásra találthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110527-caramel-es-trokan-nora-baratsaga-a-nagy-duett-utan-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.