Összetörte autóját a szépségkirálynő

TV2 Peugeot szépségkirálynő Szunai Linda nyereményautó vezetés Hajdú Péter jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szépségkirálynőnk, Szunai Linda átvette végre nyereményautóját. A fiatal szépség elárulta, hogy előző autóját összetörte, így pont jól jön neki egy új járgány.
A Szépségkirálynő producerét, Hajdú Pétert ültette elsőként az anyósülésre Szunai Linda, aki a Miss World Hungary koronája mellé megkapta álmai autóját is. Az ország legszebb lánya friss jogosítvánnyal is ügyesen kormányozza új autóját, ugyanis Linda februárban kapta meg vezetői engedélyét.




Megvan az X-Faktor új műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20110803-ki-vezeti-osszel-ordog-noraval-az-xfaktort.htmlA szeme mindent elárult! Őszintén vallott magánéleti terveiről a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20110801-csaladra-gyerekekre-vagyik-caramel.htmlBajba került a sok vodka miatt P. Diddyhttp://www.life.hu/legykepben/20110803-p-diddy-tul-sok-vodkat-akart-bevini-franciaorszagba.htmlŐszintén mesél friss szakításáról Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legykepben/20110802-oszinten-mesel-friss-szakitasarol-jennifer-lopez.htmlGeszti Péter hamar elfelejti saját dalszövegeithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110802-geszti-peter-maganak-ir-slagereket-de-hamar-elfelejti-sajat-dalszovegeit.htmlLebukott! Világsztárral randizik Kiss Ramóna?http://www.life.hu/legykepben/20110802-kiss-ramona-osszejott-bruno-sennaval.htmlCsipkerózsika ártatlan és élvezi - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110803-franco-marco-csipkerozsika-artatlan-es-elvezi-pasiszemmel.htmlHázikedvencek döbbenetes képeken! - Így még sosem fotóztak kutyákathttp://www.life.hu/life/galeria/20110803-hazikedvencek-dobbenetes-kepeken-igy-meg-sosem-fotoztak-kutyakat.htmlVálik a szexi sorozatsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20110803-grant-show-valik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.